APA CTTA Alba vizează creșterea prețurilor la apă potabilă și canalizare. Majorările, supuse la vot în Consiliul Județean

Furnizorul de servicii apă și canal, SC APA CTTA Alba, propune creșterea prețurilor la apă potabilă și canalizare, iar consilierii județeni vor supune la vot, în ședința ordinară din 24 august, această măsură.

In conformitate cu propunerea înaintată de către operatorul regional SC APA CTTA SA, modificările sunt:

ELIT
  1. Apǎ potabilǎ – preț de livrare (preț unic pentru toate localitǎțile ȋn care SC APA CTTA SA Alba, ca operator regional, distribuie apǎ potabilǎ, prin sucursalele sale)

Preț/tarif Actual – lei/mc- 3,01 de lei;

Preț/tarif propus – lei/mc-  3,14 de lei.

  1. Canalizare – tarif (tarif unic pentru toate localitǎțile ȋn care SC APA CTTA SA Alba, ca operator regioonal, colecteazǎ apele uzate menajere şi cele pluviale, prin sucursalele sale)

Preț/tarif Actual – lei/mc – 2,86 de lei;

ADEZIUNE PLUS

Preț/tarif propus – lei/mc – 3,18 de lei.

Tarif fără TVA

”Propunerea Asociației ”Apa Alba” ține cont de Strategia de tarifare pentru serviciile de apǎ şi apǎ uzatǎ furnizate de operatorul regional SC APA CTTA SA Alba pentru perioada 2017 – 2022, aprobatǎ prin Hotǎrârea Consiliului Județean Alba cu nr. 219 din 29 decembrie 2014 precum şi de membrii asociației prin hotarâri ale consiliilor locale şi de asemenea aprobatǎ prin hotǎrârea Adunǎrii generale a Asociației Apa Alba nr. 13/31.08.2016, strategie care nu a fost aplicatǎ pânǎ ȋn acest moment”, se arată în proiect.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

20 Comentarii

HH 22 august 2017 at 13:04

Si-au aprobat prime, ne măresc tarifele. … Foarte bine. Mulțumim Colonelului Barda .

infogrup 22 august 2017 at 13:15

Pai da!!!de acolo iau pd-listii din conducerea companiei primele grase.Nu-i asa Dumitrele???

infogrup 22 august 2017 at 13:16

Bardane!!!! acum o sa ai bani sa platesti patronul italian batut de tine…..

infogrup 22 august 2017 at 13:18

Rusine la toti….meritati munca silnica la Canalul Dunare-Marea Neagra,toti,in frunte cu Dumitrel si Hava-Brava!!!

Pista 22 august 2017 at 13:43

Mai frate, da.. tre’ sa fie PROFIT si in 2017, sa-si ia PRIMELE consiliul de administratie si Dir Gen cate 8-10 salarii de Dir. General (nu minim pe economie, Atentie!)

socoata 22 august 2017 at 13:54

Adicatelea, vom plati mai mult /mc la canalizare decat la apa livrata!!!! ??? Halal socoata ! Votati fraierilor !!!

ioo 23 august 2017 at 22:46

Si acum canalizarea e mai scumpa. In alte orase din tara pretul e la jumatate fata de Alba si e apa potabila, nu mizerabila, ca la noi. Iar la canalizare sunt socotiti mai putini metri decat la apa, ceea ce e normal, ca nu toata apa care curge la robinet ajunge in canal, se foloseste la mancare, ceai, cafea etc. Ca de baut, nu se poate bea.

geta 22 august 2017 at 14:00

la ce salariu are Bardan si Consiliul de administratie cred ca trebuie dublate tarifele.

Bardan 22 august 2017 at 14:32

Este normal si firesc,oricum aveam cele ” mai mici ” tarife.Oare sotia presedintelui c.j. unde lucreaza ??????? Cumva la Apa CTTA??????

Naveta NASA 22 august 2017 at 15:52

Directorii astia de la APA…si-au angajat toate neamurile,prietenii si doamnele…inclusiv fiul precum d-n Dreghici.Mai mergeti sa va angajati la Elis Pavaje,la Florea Grup…,dar aici e de munca la patron.Nu trebuie marit pretul apei si mai ales la canalizare,auzi d-le din Ceru Bacainti care se pare ca iubiti,,boxul,, la chefuri…Mai bine fac cerere sa numai fiu racordat,daca cresc tarifele la apa!

gelu 22 august 2017 at 16:58

dl.consilier Stanescu ,dorim sa auzim glasul dvs. referitor la apa potabila (nepotabila ) de la ocna mures,macar un vot contra sa aveti sau sunteti un votant disciplinat a lui dumitrel.De ani buni la ocna mures apa este o bataie de joc la adresa locuitorilor.Ar trebui u n miting la nivel de oras Ce parare are dl.primar Vinteler,sau nu mai are ca sotia lucreaza la apa scuze, , a am uitat si sotia d-lui consilier tot la apa lucreaza..

Naveta NASA 22 august 2017 at 21:08

Ar trebui intrebat si directorul Serbanescu de la Apa Sebes ce e cumnat cu Hava Mircea…daca e se impune marirea pretului la apa,dar daca acesta propune o reducere ca D-zeu face apa,nu directorii si angajatele sefilor cum spune,, gelu,,.Mai,reduceti nu urcati pretul la H2O….

MARIA 23 august 2017 at 9:19

Chiar nu va e rusine cu apa asta pe care ne-o furnizati.
Nici in dimineata aceasta nu am avut apa la Abrud.
Cind este furnizata nu este apa potabila, pentru mincare eu car de la Bucium apa.
Si mai aveti tupeul sa scrieti ca mariti preturile dupa ce o furnizati ca si apa industriala.
Chiar nu este nimeni in stare in tara asta sa va puna la punct.

Apa maro 23 august 2017 at 15:15

Mi se pare măsura cea mai binevenită pentru Ocna Mures.Ținând cont că apa este nepotabilă 25 de zile dintr-o lună,se ia cam de trei ori pe luna cate 2-3zile,de preferință vara când e mai cald,e clar nu se putea menține pretul,mie mi se pare că ar fi trebuit cel putin dublat.Bravos tată!Felicitari!Stanescule,nu uita,mana sus,ocnenii iți vor fi recunoscatori pana in gat.
HOOOOȚILOOOR!!!!

pedelistul ...liberal 24 august 2017 at 8:23

Asa-i maroniule ! Si…nu numai la voi in Ocna ! Cam…peste tot ! Da`….odata ce i-am votat, CJ-u` si Presu` lui nu mai sunt interesati de noi, platitorii mizeriei asta, care ne costa de 100 de ori mai scump de cdat in vremea lu` Ceasca !

contribuabilu` 23 august 2017 at 16:56

Bai, astia de la…. Apa CTTA, ce-i faceti bre apei canalizate, de cereti un asa mare pret ? Bun inteles, inafara faptului ca-i dati drumu` in canale facute de Ceausescu ? Haaaa…??? Nu va e rusine ? Precis ca….nu ! Nesimtiti cu lefuri de zeci de milioane , luate de la oameni !

Apocalipsa lui Rika 23 august 2017 at 20:47

Dumitrel de la CJA e de vina ! el voteaza pretul apei mai mare ca nevasta lui lucra la resurse umane la apa ctta alba si are nevoie de sute de milioane salar ia cu toti directori pusi pe pile din partea pnl !

Emil 24 august 2017 at 8:29

De la o sursa autorizata am auzit ca apa folosita zilnic in Sebes pentru udatul florilor si gazonului, e din retea. zilnic se folosesc zeci de mc.

ionica 24 august 2017 at 8:34

trebuie neaparat sa scapam judetul de raia liberala mosita de hava si dumitrel

infogrup 25 august 2017 at 7:39

Afara cu toti pulitrucii PNL si nevestele lor din companie,sa fie trimisi la canalul Dunare-Bucuresti.

Comentariile sunt oprite