Apa CTTA Alba: În martie si aprilie nu se vor efectua citiri ale aparatelor de măsura în teren. Recomandări pentru clienți

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Apa CTTA Alba: În martie si aprilie nu se vor efectua citiri ale aparatelor de măsura în teren. Recomandări pentru clienți

SC APA CTTA SA ALBA comunică tuturor clienților, că din cauza măsurilor restrictive care se impun, din cauza virusului COVID-19, în lunile martie si aprilie nu se vor efectua citiri ale aparatelor de măsura în teren. Facturarea, în aceasta perioadă, se va face pe bază de estimare.

Clienții care doresc să-și transmită autocitiri, o pot face în perioada 25-30 a lunii, pe portalul on-line al societății https://contulmeu.apaalba.ro/.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Recomandăm clienților să-și creeze cont pe acest portal, pentru a-și putea descărca si factura electronică sau pot apela si la varianta de plata la punctele de încasare ale colaboratorilor „Payzone” si „Un-Doi”, adresele acestora le puteti gasi accesand site-ul nostru www.apaalba.ro , mai precis http://apaalba.ro/modalitati-de-plata/. De asemenea, autocitirile se pot transmite pe e-mail office@apaalba.ro sau telefonic: 0258834087.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare și vă dorim, tututor, multă sănătate!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

S Alex 16 martie 2020 at 11:55

Regia se poate plati pe site-ul apa ctta?

Comentariile sunt oprite