Rămâi conectat

Economie

Anunț începere proiect „Achiziționarea de echipamente IT pentru studenții cu burse sociale în vederea desfășurării activităților didactice în contextul pandemiei SARS-COV-2”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț începere proiect

UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 ALBA IULIA, cu sediul în Municipiul Alba Iulia, România, Str. Gabriel Bethlen nr. 5, judeţul Alba, cod poştal 510009, România, derulează, începând cu data de 10.08.2021, proiectul “Achiziționarea de echipamente IT pentru studenții cu burse sociale în vederea desfasurarii activitaților didactice în contextul pandemiei SARS-COV-2”, în baza contractului de finanțare nr. 331/233t/10.08.2021.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de utilizare a TIC prin achiziționarea de echipamente IT pentru Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia în vederea desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice aferente anului universitar 2021-2022, în contextul riscului de infecție cu coronavirus SARS-CoV2.

Implementarea prezentului proiect va duce la asigurarea accesului studenților la procesul de învățare în mediul on-line în conformitate cu OUG 144/2020. În acest sens, proiectul are în vedere dotarea studenților care îndeplinesc  criteriile pentru a beneficia de burse sociale și burse sociale ocazionale   cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare astfel încât orele de pregătire din timpul activităților didactice să se poata desfășura on-line, pentru a evita contactul direct al studenților cu profesorii și cu ceilalți studenți, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, fapt care ar pune în pericol desfășurarea în condiții normale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului sunt:

  • Achizitionarea a 321 tablete;
  • Achizitionarea a 5 laptop-uri;
  • Achizitionarea a 5 sisteme all in one;
  • Achizitionarea a 5 camere web;
  • Achizitionarea a 5 proiectoare;
  • Achizitionarea a 5 ecrane de proiectie de perete;
  • Achizitionarea a 5 table interactive;
  • Achizitionarea a 5 routere wireless;
  • Sistem management pentru 321 dispozitive;
  • Tableta grafică;
  • Aparate auditive 2 buc.

Valoarea totală a proiectului: 588,985.91 lei, din care 11,712.17  lei – valoarea cofinanțării eligibile a beneficiarului.

Durata proiectului: 6 luni, respectiv august 2021 – februarie 2022.

Cod My SMIS: 146739.

“Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020”

 

   Date de contact beneficiar:

 Adresa: Municipiul Alba Iulia, România, Str. Gabriel Bethlen nr. 5, , judeţul Alba, cod poştal 510009, România,  Tel: 0258812630 Fax: 0258812630, Mail: [email protected]

www.uab.ro

aici: ziua 2

aici: ziua 3


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare

Bera Larisa

Publicat

în

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare O nouă lege care prevede plafonarea dobânzilor pentru împrumuturile de la instituții financiare nebancare (IFN) a trecut de Curtea Constituțională și urmează să fie promulgată. Citește și: Controale la IFN-urile din Alba și alte cinci județe. Protecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea