Rămâi conectat

Economie

Anunț de presă – „Achiziționarea de echipamente pentru diversificarea portofoliului de servicii în vederea îmbunătățirii competitivității microîntreprinderii”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț de presă

Proiectul  „Achiziționarea de echipamente pentru diversificarea portofoliului de servicii în vederea îmbunătățirii competitivității microîntreprinderii”, cod MySMIS 134433, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – 2.1A Microintreprinderi este implementat de către S.C. SIRON S.R.L. și are o valoare totală de 1.449.027,18 lei, din care 950.339,50 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației  în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.08.2019 -31.12.2023.

Obiectivul proiectului este de a creste competitivitatea S.C. SIRON SRL , de a dezvolta activitatea acesteia si de a deveni unul din leaderii pietei de constructii in domeniul lucrarilor de foraj si sondaj, în mod special din judetul Alba. Pentru aceasta, compania vizeaza achizitionarea de echipamente moderne si inovative, care sa contribuie la cresterea calitatii lucrarilor efectuate în domeniul lucrarilor de foraj si sonadaj pentru constructii, la îmbunatatirea raportului cost/pret, si la reducerea termenelor de realizare/finalizare a proiectelor catre clientii sai, precum si la cresterea cotei de piata. Atingerea obiectivului general al proiectului conduce la realizarea obiectivului general al POR- cresterea competitivitatii economice si îmbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor locale si regionale, prin sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri, infrastructurii si serviciilor, pentru dezvoltarea durabila a regiunilor, astfel încât acestea sa îsi poata gestiona în mod eficient resursele si sa îsi valorifice potentialul de inovare si de asimilare a progresului tehnologic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Scad investițiile străine în România: Sunt cu 8,62% mai mici în primele două luni din anul 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scad investițiile străine în România: Sunt cu 8,62% mai mici în primele două luni din anul 2024 Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au însumat 1,229 miliarde de euro, în primele două luni din acest an, în scădere cu 8,62% comparativ cu 1,345 miliarde de euro în perioada similară din 2023, conform datelor publicate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea