Antrenorul Marius Opric s-a despărțit de Metalurgistul Cugir după eșecul de la Lugoj!

Antrenorul Marius Opric a renunțat la funcția de principal al Metalurgistului Cugir, după înfrângerea din etapa a 6-a a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, 1-4 în deplasarea cu CSM Lugoj.Metalurgistul Cugir-Magura Cisnadie19

Tehnicianul hunedorean afirmă că ar fi luat această decizie indiferent de rezultatul confruntării, anunțându-și pe jucători, după meci, în vestiar de acest lucru.  “Făceam acest lucru indiferent de rezultatul de la Lugoj. În vară, când am fost chemat să ajut am spus conducătorilor că mă pot implica, doar în lunile august și septembrie. Aceasta este decizia mea, nu mă mai răzgândesc. Rămân mereu aproape de Metalurgistul, însă așa cred eu că este mai bine în acest moment. ”, a spus Marius Opric.

Surse apropiate clubului susțin că va fi instalat în locul său un antrenor care activează tot în Seria a 4-a!

Opric a venit sub Drăgana în mijlocul pregătirii de vară, în luna iulie, după ce Cristian Coroian a suferit un atac cerebral.

La al doilea său mandat sub Drăgana, Opric a strâns 10 puncte în 6 etape, după 3 victorii, o remiză și două înfrângeri.

De asemenea gruparea de sub Drăgana a fost la un pas de „16”-imile Cupei României, fiind însă eliminată la loviturile de departajare de ASA Tg. Mureș 2.

 

 

Dan HENEGAR

5 Comentarii

antiperformanta 2 octombrie 2015 at 20:37

DEMISIA CONDUCERII.Ar fi o chestiune de respect fata de iubitorii fotbalului cugirean.Atitudinea mereu aroganta a celor din conducere arata interesul tot mai scăzut al spectatorilor.Pina la un punct îl înțelegi și pe Becali ca e pe banii lui,dar cine ești pe banii orașului și te comporți ca un stăpân?

gurincu 2 octombrie 2015 at 21:46

Pahone , da-le banii la baieti , nu mai umbla cu ei in buzunar !!!

cugir 2 octombrie 2015 at 21:55

sa plece si ” vedetele ” care nu trag pt echipa.

antiperformanta 3 octombrie 2015 at 15:09

SCANDALOS.Sa accepți un antrenor pt.o luna sau doua în condițiile în care îți propui sa promovezi?Oare nu ar trebui sa aducă banii din bugetul clubului înapoi cei care iau chefuit? .Ce responsabilitate au ei,aceea a cheltuirii banului public?care este scopul cheltuirii a 30 miliarde în 3 ani de zile.Citi copii din Cugir au fost promovați la aceasta echipa.Dar localnicii care au fost înlăturați de conducere împreună cu acest antrenor demisionar.Încă odată, ar fi un gest normal sa va dați demisia.Doar nepotism și nemțenii. Iovanescu citesc minute are nucate

antiperformanta 3 octombrie 2015 at 15:19

Iovanescu.suteu taban, lancranjan,unde sunt băieții din Cugir? I-ați pus pe liber și au venit doar mercenari.Te miri conducere ca nu au determinare,dorința de victorie, ca nu trăiesc pt. Oraș. .sunt doar o parte infima a unui management falimentar pt echipa.nu ați învățat nimic din experiența altor echipe din jur, gen alba ,sebes iar sfirsitul este aproape.Numai așa o sa poți pierde alegerile viitoare primare legindu-te de git cu aceasta echipa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...