Rămâi conectat

Actualitate

ANM: Ploi în aproape toată țara, vineri. De sâmbătă, se schimbă vremea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vineri cerul va fi preponderent înnorat şi va ploua în aproape toată ţara, mai ales la munte, în nord şi în sud-vest, urmând ca în unele zone cantităţile de apă să fie mai însemnate. Vântul va avea intensificări trecătoare la munte, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius în regiunea Moldovei, 12 grade în Dobrogea şi 12-13 grade în zona intracarpatică.  

Sâmbătă, vor mai fi ploi slabe şi de scurtă durată doar în nordul şi în centrul ţării, în timp ce în est şi sud-est vântul va avea temporar intensificări, care se vor reduce spre seară. Temperaturile maxime vor fi între 14 şi 20 de grade, mai mari în sudul ţării.

În noaptea de Înviere cerul va fi variabil în toate regiunile ţării, iar minimele se vor situa între 2 şi 10 grade, mai scăzute în vestul şi nordul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat şi izolat, în zonele joase, va fi ceaţă dimineata.

Duminică, vremea va fi frumoasă, mai caldă, cu temperaturi ce vor depăşi 20-21 de grade în Banat, Crişana, Oltenia şi Muntenia. Vântul va sufla slab, dar în sud şi sud-est va mai avea uşoare intensificări.

Luni, în a doua zi de Paşte, se va încălzi în toată ţara, nu va mai ploua, iar pe timpul zilei cerul va fi senin. Maximele vor depăşi 24 de grade în Banat, Crişana şi în Transilvania.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea