Rămâi conectat

Curier Județean

Angajări la Primăria Cugir: Concurs pentru posturile de inspector debutant, referent de specialitate și consilier juridic debutant

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria orașului Cugir scoate la concurs trei posturi – unul de inspector debutant, în cadrul Serviciului Poliția Locală – Biroul Financiar Contabil, Salarizare, Administrativ, Resurse Umane, Relații Publice, Evidența Persoanelor, unul de referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilități Publice – Compartiment Fond Locativ și unul de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Direcției Venituri, Compartimentul Urmărire, Control și Executare Silită a Taxelor și Impozitelor Locale, în următoarele condiții:

*Pentru participarea la concurs şi pentru ocuparea funcţiei publice de inspector debutant, candidații trebuie să aibă:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în contabilitate/economie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 13 august 2014: termenul limită pentru depunere a dosarelor;
– 9 septembrie 2014, ora 11:00: proba scrisă;
– 11 septembrie 2014: proba interviu.

*Pentru participarea la concurs şi pentru ocuparea funcţiei publice de referent de specialitate, candidații trebuie să aibă:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în științe inginerești/economice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 13 august 2014: termenul limită pentru depunere a dosarelor;
– 2 septembrie 2014, ora 11:00: proba scrisă;
– 4 septembrie 2014: proba interviu.

*Pentru postul de consilier juridic debutant concursul se organizează după următorul calendar:

– 12 august 2014: termenul limită pentru depunere a dosarelor;
– 27 august 2014, ora 11:00: proba scrisă;
– 29 august 2014: proba interviu.

În toate cazurile candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina de internet oficială a Primăriei Cugir. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul primăriei situat pe str. I.L. Caragiale nr. 1, camera 15, telefon 0258/751.001, interior 115.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea