Angajări în POLIȚIE în 2018. 770 de posturi disponibile în MAI. Vezi locurile scoase la concurs din toate județele

Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual atât în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cât şi la inspectoratele de poliţie judeţene.

”Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană” – se arată în comunicatul de presă transmis de IGPR..

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliție județene:

https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Milițian 11 ianuarie 2018 at 19:11

Nici nu știu pentru ce cloacă concurează ;vor fi folosiți și compromiși de șefii numiți și apoi vor executa orice fărădelege impotriva propiei voințe….fericiți cei ce nu vor reuși…

adrian 11 ianuarie 2018 at 21:47

Agentii politiei romane sunt niste marsavi deoarece ei fac legea doar cu cei saraci financiar , isi bat joc de ei efectiv.

adrian 11 ianuarie 2018 at 21:50

In anii urmatori or sa fie demisii de agenti mai rau ca la privat !

remo 11 ianuarie 2018 at 22:33

Asta este viitorul tarii!Medici ,ingineri ,economisti ,traiesc degeaba !Nu apuca pesia e greu la 70 fata de 40!Militia trebuie promovata!

Constantin Cristian 12 ianuarie 2018 at 14:49

Buna ziua.Sunt Cpt.r.Constantin Cristian,Of. de Art. si Rachete Sibiu.Sunt nascut la 27.02.1964.Am iesit din sistem in anul2004,prin restructurarea unitati militare.Am absolvit Fac. de Sport din Craiova in anul 2000.Am lucrat ca agent de securitate la mai multe Firme de paza si securitate,ca Sef de Obv.,Sef de Tura.Doresc si eu sa cunosc daca pot sa fiu si eu incadrat in Ministerul dvs.Tf. de contact 0735898072.Cu stima si respect.Multa sanatate.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...