Angajari fără CONCURS, la DSP Alba. Precizări de ultimă oră ale instituției

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urma anunțului de ieri cu privire la angajările de la DSP Alba, Alexandru Sinea, directorul insituției a făcut noi precizări spunând că există un interes extrem de mare pentru ocuparea locurilor de muncă, chiar dacă acestea sunt pe o perioadă determinată.

„Urmare a deciziei Ministerului Sănătății, în contextul situației de criză în care ne aflăm, DSP Alba a primit undă verde pentru a angaja, pe o perioadă determinată, personal medical și auxiliar vital desfășurării activității instituției în condiții cât mai bune.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Ulterior anunțului de acum câteva zile, am constatat un interes extrem de mare pentru ocuparea acestor posturi, fapt care ne bucură și ne dă speranță că vom putea trece bine peste provocarea acestor vremuri.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Doresc să fac o serie de precizări, care nu au făcut parte din comunicarea inițială cu privire la respectivele posturi.

CITEȘTE ȘI: Angajări MASIVE fără CONCURS la DSP Alba: Posturi de medic, asistent medical, biolog, inspector sau șofer. Condiții de participare

Cu toate că nu există o procedură pentru angajări, iar posturile sunt pe o perioadă determinată, am decis înființarea unei comisii la nivelul DSP Alba care să analizeze toate CV-urile depuse și să decidă cu privire la persoanele care vor fi angajate. Totul în mod transparent, bazat pe competențele și experiența celor care vor să se alăture echipei și să ajute în aceste momente.

Este o perioadă foarte dificilă, cu un volum de muncă foarte mare, și ne dorim alături de noi cei mai experimentați și capabili oameni, astfel ca activitatea instituției să fie una cât mai eficientă”, a declarat Alexandru Sinea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei