Ziarul Unirea

Anchetatorii de la Caracal sunt în alertă. Ultimele rezultate ale analizelor efectuate pe rămășițele umane descoperite schimbă datele problemei

Detalii incredibile ies la iveală pe măsură ce anchetatorii adună probele și analizează rămășițele identificate de aceștia în casa criminalului Gheorghe Dincă, dar și în alte locuri indicate de acesta în care se presupune că ar fi aruncat resturi umane.

Rămășițele găsite de anchetatori în casa lui Gheorghe Dincă și în alte locuri indicate de criminalul din Caracal nu sunt ale Luizei și Alexandrei, fetele despre care s-a aflat că sunt moarte. Defapt, nu sunt doar rămășițele celor două.

ELIT

Experții au infirmat faptul că rămășițele umane ar aparține Luizei, așa cum s-a crezut inițial, ca urmare a declarațiilor date de monstrul din Carcal. Rezultatele aruncă în aer dosarul și asta pentru că acum anchetatorii se tem de faptul că în dosar ar putea fi vorba despre o nouă victimă.

Procurorii sunt convinși că fragmentele osoase nu pot aparține nici Alexandrei, mergând pe raționamentul că fiind ultima victimă, Dincă nu ar fi putut face o asemenea confuzie. Cu toate acestea, anchetatorii au anunțat că vor compara ADN-ul fragmentelor osoase din pădure cu ADN-ul mamei Alexandrei. Dacă genotipul nu se potrivește, în dosar apare cea de-a treia victimă.

sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419