Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ameţiţi de alcool, doi șoferi s-au ciocnit pe o stradă din Oarda de Sus: Unul dintre ei nu avea nici permis și o alcoolemie de 1,12 mg/l

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ameţiţi de alcool, doi șoferi s-au ciocnit pe o stradă din Oarda de Sus: unul dintre ei nu avea nici permis și o alcoolemie de 1,12 mg/.

La data de 28 martie 2020, în jurul orei 16:40, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia  au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, semnalat prin 112 ca și eveniment rutier cu pagube materiale, produs pe strada Cedrului din localitatea Oarda de Sus.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 42 de ani, din Oarda, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul de mers  Oarda de Sus – Oarda de Jos, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani din Oarda, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în poarta unui imobil.

Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că ambii erau sub era sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru primul valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru al doilea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazie prezentării la spital, s-a constatat că cel de-al doilea conducător auto a suferit a suferit leziuni corporale și a rămas sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea