Rămâi conectat

Ştirea zilei

Amenda RECORD și dosar penal pentru un tânar din județul Alba. A ieșit beat, la plimbare cu autoturismul, fără carnet și a provovat un accident de circulație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Mihalț a fost amendat de 20.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr 3/ 2020. Beat fiind și fără să posede permis de conducere, a ieșit la plimbare cu autoturismul proaspăt cumpărat, pentru a-l proba, pe străzile din comună.

A acroșat un autoturism parcat și a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării mostrelor de sânge. S-a ales și cu dosar penal.

În seara zilei de vineri, 10 aprilie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Mihalț, l-au depistat pe un tânăr de 32 de ani, din comună, care fusese implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs de strada Principală din Mihalț.

Tânărul era într-o vădită stare de ebrietate și le-a spus polițiștilor că a ieșit la o plimbare cu autoturismul proaspăt cumpărat, pentru a vedea cum merge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat să se supună și acestei proceduri.

Față de tânăr a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice, iar polițiștii l-au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea