Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ambulanță socială pentru cetățenii din Municipiul Sebeș: Licitația de aproape 350.000 de lei, lansată în SEAP

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ambulanță socială pentru cetățenii din Municipiul Sebeș: Licitația de aproape 350.000 de lei, lansată în SEAP

Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizarea unei ambulanțe sociale. Valoarea totală a investiției este de 340.235 de lei, fără TVA.

Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș este o instituţie publică specializată în administrarea şi acordarea beneficiilor de asistenţă socială şi a serviciilor sociale, cu personalitate juridică, înfiinţată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sebeş, cu scopul de a asigura aplicarea politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi, precum şi a altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate într-o stare de nevoie socială.

Instituţia nu deţine în acest moment nicio autoutilitară care să corespundă cerinţelor privind transportul unui pacient a cărui stare de sănătate nu indică stare de urgenţă, in localităţi şi în afara acestora, pe drumuri amenajate şi neamenajate, în condiţii meteorologice specifice tuturor anotimpurilor.

Produsul va asigura îndeplinirea unuia dintre scopurile instituţiei, acela privind aplicarea politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi, precum şi a altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate într-o stare de nevoie socială.

Obiectivul general al Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș raportat la aceasta achiziţie este dezvoltarea activităţii din domeniul de asistenţă de servicii sociale.

Obiectivul specific este asigurarea instituţiei cu o autoutilitară care să corespundă transportului asistat a oricărui tip de pacient.

Ambulanţa va fi utilizată pentru transportul unui pacient a cărui stare de sănătate nu indică stare de urgenţă, in localităţi şi in afara acestora, pe drumuri amenajate şi neamenajate, în condiţii meteorologice specifice tuturor anotimpurilor.

Ambulanţa trebuie să corespundă unui regim de exploatare intens, cu accelerări şi decelerări frecvente inclusiv pe căi de rulare cu rampe şi pante foarte accentuate.

Autovehiculul trebuie să fie omologat de către R.A.R. – R.A. pentru circulaţia pe drumurile publice şi va respecta prevederile Ordonanţei Guvernului României nr. 43/1997 privind regimul drumurilor cu modificările şi completările ulterioare.

Toate echipamentele cu care este dotat autovehiculul trebuie să fie omologate în conformitate cu standardele europene în vigoare la data livrării şi să aibă toate autorizaţiile necesare punerii lor în funcţiune.

Ambulanţa încărcată la capacitatea maximă admisă, să fie capabilă să atingă o acceleraţie de la 0 km/ora la 80 km/ora într-un interval de 35 secunde.

Ambulanţa va fi construită dintr-o singură bucată tip furgon cu cabina integrată. Dimensiunile oferite de către fabricantul autovehiculului de bază pentru deschideri (uşi, ferestre) nu au voie sa fie reduse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea