Rămâi conectat

Actualitate

Ambient organizează “Tombola Meşterului” pentru a treia oară

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu 1 octombrie, Ambient găzduieşte în toate centrele comerciale cea de-a treia ediţie a “Tombolei Mesterului”. Ca şi în ediţiile precedente, campania se adresează tuturor meşterilor înscrişi în programul Ambient “Mesterul Casei Tale”, care fac cumpărături de la Ambient în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2011.

“Continuăm şi în această ediţie a campaniei sa recomandăm clienţilor cei mai pricepuţi meşteri şi cele mai bune produse de la furnizorii noştri. Ne dorim să construim împreuna cu partenerii noţtri şi cu meşterii înscrişi în program cât mai multe proiecte de calitate” spune Vlad Andone, Coordonator Proiect Mesteri.

Marele premiu al “Tombolei Mesterului Ambient” este o autoutilitara comerciala Dacia Logan Van, însa Ambient mai ofera mesterilor şi alte premii importante pentru munca lor zilnica, precum 200 de telefoane mobile şi convorbiri gratuite, 2000 de echipamente de lucru  (salopete, tricouri, scule) si cate 5 premii a cate ½ porc pentru masa de Craciun pentru cei mai harnici mesteri din fiecare centru comercial Ambient.

In editiile anterioare, meşterii care au câştigat câte o autoutilitara Dacia Logan Van au fost Adrian Constantin Barbu din Valcea (editia de Craciun 2010) şi Mirel Süto din Bistrita (editia de Pasti 2011).

Programul “Meşterul casei tale” este organizat de Ambient, în colaborare cu 14 parteneri şi furnizori – cele mai importante nume din piaţa românească a materialelor de construcţii, finisaje şi instalaţii: Wienerberger, Tassullo, Mapei, Egger, Atlas, Kalebodur, Kolo, Holcim, Bravo International, Macon, Kronospan, Unior, Ferroli, Tondach.

Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii şi lista câştigătorilor vor fi afişate în Centrele Comerciale Ambient şi pe www.ambient.ro, secţiunea “Meşterul Casei Tale”.

Despre Ambient

Ambient este o companie al cărei capital este integral românesc şi a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare.  Înfiinţat  în 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acoperă întreg centrul ţării cu o reţea de 12 centre comerciale şi 2 depozite logistice.Pentru familiile care construiesc şi renovează, ca şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea