Rămâi conectat

Actualitate

Amânare în dosarul crimei din blocul M3 din Alba Iulia. Mihai Pandelea rămâne în arest

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tribunalul Alba a amânat, luni, judecarea cauzei în primul termen în dosarul crimei din blocul M3 din Alba Iulia pentru data de 6 iunie. Mihai Pandelea, care e acuzat că a ucis-o cu sânge rece pe Alina Tănăsie, o tânără de 23 de ani originară din Drobeta Turnu Severin rămâne în arest. 

mihai pandeleaTribunalul Alba a amânat judecarea cauzei deoarece nu a fost îndeplinită legal procedura de citare a tatălui victimei, Tănăsie Constantin, iar prezența acestuia la proces este obligatorie. Astfel, judecata pe fond se va desfășura în 6 iunie.

Tatăl victimei se poate constitui parte civilă. Pandelea mai este acuzat și de furt calificat și va fi judecat în arest preventiv.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 2/3 februarie 2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima, Mihai Răzvan Pandelea i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, în zona gâtului, leziuni care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, el a sustras mai multe bunuri personale ale tinerei, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu care a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

Tânăra a fost găsită de un prieten, a doua zi, prăbușită pe podeaua dormitorului.

Pandelea și-a recunoscut fapta în fața procurorilor și a spus că o regretă.

Citește și Albaiulianul Mihai Pandelea, acuzat că a ucis cu sânge rece o tânără de 23 de ani, ajunge în fața judecătorilor în 16 mai


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea