Alți trei hoți de flori, surprinși de camerele de supraveghere la Blaj. Primăria i-a pus pe ”lista rușinii” și avertizează că le va face publică identitatea la toți cei care vor fi prinși

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Trei blăjeni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală, luna aceasta, după ce au fost prinşi că au furat flori de pe domeniul public. Identificarea acestora s-a făcut pe baza înregistrărilor camerelor de supraveghere, „prejudiciul” fiind recuperat în totalitate. Autoriăţile avertizează că cei care vor fi prinşi vor fi amendaţi, iar identitatea acestora va fi făcută publică.

”Vasile Dumitru, de pe strada Alexandru Borza, a sustras o floare în data de 1 iunie, la ora 11.53, Anuţa Matei (foto), de pe strada Petofi Şandor, şi-a „însuşit” trei bucăţi tot în data de 1 iunie, la ora 11.58, în timp ce Ioan Gânţa, de pe strada Gării, a sustras două flori în data de 4 iunie, la ora 01.07, toate aceste evenimente având loc pe strada Mitropolit Vancea. Poliţia Locală a recuperat paguba şi i-a amendat pe cei trei blăjeni cu câte 100 lei, aceştia achitând pe loc, conform legii, 50 lei”, transmite primăria Blaj.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În vizorul Poliţiei Locale se află şi alte cazuri de acest gen comise recent, în acest moment analizându-se imaginile video.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Municipiului Blaj le reaminteste cetăţenilor care sustrag flori de pe domeniul public ca în centrul municipiului Blaj se află mai multe camere video amplasate, iar cei care sunt prinşi vor fi amendaţi conform legii, iar imaginile video, precum şi identitatea lor, vor fi făcute publice. (A.M.)

Vedeți și FOTO/VIDEO: La cules de flori de pe domeniul public. Hoţi filmaţi în timp ce se „serveau” direct din jardinierele de pe străzile Micii Rome

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Mdaaa 12 iunie 2017 at 23:34

Big brother Gigi nu doarme !!

Nicu 14 iunie 2017 at 0:42

No, ase’ traba!…
Bravos nea Gigi!
S-o dus vremea cind alde Poca… Cioca… &Co „serveau” pe de-a moca flori de pe centru’ inainte de a mere la chefuri pentru a „unge” gazdele serilor dansante!!!
:)) :)) :))

Comentariile sunt oprite