Alin Ignat: „Din 21 februarie, dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale se vor face electronic”

Alin Ignat: „Din 21 februarie, dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale se vor face electronic”

Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Secretarul de stat din Ministerul Muncii, Alin Ignat, a spus că începând din 21 februarie 2020 dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale se vor face electronic, după ce până la acestă dată aceste dispoziții erau trimise cu trenul.

„Dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale plecau, până azi, cu TRENUL de la Trezoreria Națională spre cele județene, documentele ajungând astfel, chiar după 3 zile, în unele județe (ex: Caraș-Severin). Asta, în condiții meteo normale.

ELIT

De astăzi, această comunicare se va face ELECTRONIC, așa cum e firesc în vremurile actuale!

Ceea ce au tratat cu nepăsare și ignoranță, ani la rând, guvernele PSD, s-a rezolvat acum, în guvernarea liberală.

Împreună cu ministrul Violeta Alexandru, am făcut tot ce a fost necesar, colaborând strâns, în fiecare zi, cu Ministerul Finanțelor, pentru a aduce la NORMAL acest mod rudimentar de a comunica între instituții, eliminând de acum orice întârziere în livrarea prestațiilor către oameni!”, a scris Alin Ignat pe pagina sa de facebook.

sursa: facebook – Alin Ignat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...