Rămâi conectat

Actualitate

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba: „Sunt încrezător ca vom trece cu bine următoarele 2 luni, mai ales ca vaccinarea este realizată in Alba cu motoarele turate la maxim”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a transmis prin intermediul paginii de socializare faptul că în cursul zilei de duminică, 21 martie, a transmis Ministerului Sănătății propunerea de a include o formulă de calcul a incidenței sau al punctajului analizei de risc prin care să fie luat în considerarea și numărul de teste raportat la 100.000 de locuitori.

„Ieri dimineața am propus conducerii MS includerea unei formule de calcul a incidenței sau al punctajului unei analize de risc care sa tina cont de numarul de teste/100.000 de locuitori. Am fost susținut de către alți colegi directori DSP din țara.

Județul nostru lucrează corect, își protejează cetățenii. Testele PCR și testele rapide înregistrează zilnic o medie de 1000 de probe, ceea ce înseamnă undeva la 380 teste/100.000 de locuitori. Facem anchetele epidemiologice profesionist și raportam in timp util, este un efort maxim depus de colegi.

Sunt încrezător ca vom trece cu bine următoarele 2 luni, mai ales ca vaccinarea este realizată in Alba cu motoarele turate la maxim. Am încredere ca autoritățile centrale vor reuși sa optimizeze modul de calcul al ratei de incidența”, a transmis Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea