Ziarul Unirea

Alexandru Pereș, Clement Negruț și Cornel Comșa sunt, oficial, parlamentari de Alba

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Potrivit datelor comunicate de Biroul Electoral Județean, în urma redistribuirii la nivel județean și național a voturilor, democrat-liberalii Alexandru Pereș și Clement Negruț și Cornel Comșa de la PP-DD sunt, oficial, parlamentari de Alba.

Astfel, Alexandru Pereș (ARD) a obținut, de pe locul doi, cu 15.832 de voturi, un nou mandat de senator în Colegiul Nr. 2 (Sebeș – Blaj – Aiud-Ocna Mureş). Tot de pe locul 2 intră în Parlament, ca deputat pe Colegiul nr. 2 (Sebeș – Blaj), Clement Negruț (ARD) care a obținut în urma alegerilor 8.762 de voturi iar în Colegiul nr.4 (Blaj – Ocna Mureș), mandatul de deputat va fi preluat de Cornel Comșa (PP-DD), de pe locul 3 în clasament după numărul de voturi obținute, respectiv 3.920.

ELIT

Marele perdant al redistribuirii a fost Sorin Bumb (ARD), care a candidat tot în Colegiul de deputați nr.4 și a obținut 6.125 de voturi, cu peste 2.200 de voturi mai mult decât Cornel Comșa.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

20 Comentarii

cogito ergo sum 11 decembrie 2012 at 18:42

normal, doar trebuie si acolo sa fie sfertoducti, prostalai si puiuti de securisti…..

Betto 11 decembrie 2012 at 18:50

SA SE FACA DREPTATE!! Este un slogan al USL,si nu inteleg cum intr-o competitie chiar fie ea si electorala,candidatii pe care populatia dintr-un anumit colegiu i-a sustinut si aici ma refer strict la colegiul 2 Sebes-Blaj unde JIDVEIAN OVIDIUa castigat fara drept de comentarii ulterioare in fata lui Clement Negrut cu o diferenta substantiala de voturi,si totusi Negrut va ocupa un loc in Parlamentul Romaniei!Mai este el reprezentativ pentru locuitorii colegiului Blaj-Sebes daca a terminat pe locul doi?!!!!!!

* 11 decembrie 2012 at 19:46

Coclici a aflat si el cum e sa castigi colegiul si sa stai acasa.

Cordovan de langa Podul Mures 11 decembrie 2012 at 20:39

Sincere felicitari si urari de bine d-lui Cornel Comsa de la PP DD.D-le Comsa ti-as dedica melodia regretatului lautar albaiulean Boaby ,,Moare lumea de necaz…..,,Sa fi sanatos Cornele si Hai PP DD !!!

Albaiulian 12 decembrie 2012 at 10:13

„Moare lumea de rusine” ca a ajuns sa ne reprezinte in parlament un individ CA COmsa.
Acum tac-so poate sa manareasca linistit banii publici! Tot din acesti bani i-a finantat si campania electorala. Sa le fie rusine!
Saraca tara.

marian 12 decembrie 2012 at 12:11

Trebuia să ajungă și unul de la partidul proștilor că doar fără proști nu se poate în țara asta. Păcat de dl Bumb. era singurul care merita pe acel colegiu să ajungă în parlament. păcat că cei de la PDL Alba nu s-au implicat mai mult la redistribuire să-și ajute colegul. va fript odată Comșa și l-a pus pe tacsu director la cultură în felul ăsta asigurându-și bani pentru campanie din bugetul CJ Alba băgând-o în față pe proasta de Marinela Baba, unealta lui Comșa sr. și acum va fript iar și va suflat colegiul. rușine PDL.

ANI 11 decembrie 2012 at 20:47

Toti cei intrati pe usa din spate au locuri rezervate in balconul salii acolo unde era locul lui Sobaru.

ANI 11 decembrie 2012 at 20:52

Locul celor intrati pe usa din dos este in balcon unde era locul lui Sobaru.

HH ( 87,53 %) 11 decembrie 2012 at 21:12

PARLAMENTARI DE STRANSURA, DIN RESTURI !(100% „partid” de srtransura)
Poate au onoare si refuza mandatul !( hai sa radem )

cugireanu 11 decembrie 2012 at 21:35

Antonescu cum a intrat in urma cu 4 ani asa ca ciocu mic

cogito ergo sum 11 decembrie 2012 at 21:40

antonescu a intrat primul. il confunzi:)

Prapadit 11 decembrie 2012 at 23:02

zii sa mori tu

bite 11 decembrie 2012 at 21:36

Probabil ca lor li se pare normal sa intre in Parlament pe usa din dos, de pe locul 2. Rusine !

* 12 decembrie 2012 at 6:23

Nu mai fiti atat de revoltat. In 2008 cea mai mare parte a parlamentarilor PNL si o buna parte de la PSD au intrat de pe locurile 2,3 si 4 in parlament prin redistribuire. Atunci a fost bime?

Colegul Nemultumit! 12 decembrie 2012 at 9:28

Se anunta inceperea unui razboi in pp-dd , datorita comportamentului hotesc a lui Comsa C. care l-a mazilit pe Sorin V. din Cugir si pe ceilalti supusi ai sai , care totusi au muncit in campania aceasta , unii dintre ei aducind voturi mult mai multe decit el.
Le-am tot spus naivilor ca , cartile s-au facut de Comsa cu conducerea pp-dd la Bucuresti iar ei nu au inteles mesajul , pur si simplu Comsa nu trebuia ajutat! Pe Comsa o sa-l doara fix in kot de judetul Alba , nici nu o sa aiba timp sa se ocupe ptr. ca face parte din prea multe „cercuri de Bucuresti” si pe drept ar fi meritat un alt coleg sa mearga la Bucuresti in parlament.

Străinul 12 decembrie 2012 at 12:16

Așa este, ai dreptate. Măscăriciul ăsta de Comșa a profitat de munca celorlalți membrii de partid. Și eu v-am spus de la început că nu trebuia înlăturat Marincaș. Oricare dintre candidați era mai bun decât mincinosul ăsta.

gigi 12 decembrie 2012 at 10:24

Nu s-a facut nici un joc ,colegiile Aiud-Ocna si Sebes-Blaj n-au fost „inchise”, usl nu a avut 50%+1 si era normal sa intre Comsa sau Roncea,cum in Sebes-Blaj pdl prin Negrut a avut cele mai multe voturi a intrat nr.2 din colegiu,iar ppdd a ramas cu celalalt colegiu „neinchis”,de unde a intrat Comsa clasat nr.3,o chestie asemanatoare cu acelasi colegiu Aiud-Ocna a fost acum 4 ani cand Coclici a ajuns deputat la redistribuire de pe locul…3!Daca usl „inchideau” toate cele 5 colegii de deputati din Alba, mai intrau prin redistribuire 1 deputat pdl-cel mai votat si un deputat ppdd-cel mai votat,atunci intrau tot Negrut-pdl si Sorin-ppdd,dar cum usl n-au „inchis” asta a fost.

cellini 12 decembrie 2012 at 12:53

conteaza locul mai mult decat scaunul pe care sta?

McGigi 12 decembrie 2012 at 17:17

Comsa e parlamentar? Se pare ca ma voi muta in alt judet. Probabil pe langa Montreal…

un votant 13 decembrie 2012 at 10:17

Eventual te muti langa Moscova ca tara-i condusa de comunisti,pardon uslistii.

Comentariile sunt oprite