Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Alexandra Avramuţ a câştigat un iPhone 4, fiind cea mai votată Miss Boboc din judeţul Alba, la concursul ziarului Unirea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandra Avramuţ a câştigat premiul de cea mai populară Miss Boboc 2013 din judeţul Alba, în urma sondajului realizat de ziarul Unirea, la care au mai participat alte 11 boboace, care au câştigat titlul de Miss, la liceu.

Alexandra Avramuţ a câştigat premiul de Miss Boboc 2013, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, fiind studentă la Terapie Ocupaţională. Tânăra a participat şi la concursul de Miss Ziarul Unirea, al UAB şi de acolo am aflat că motivul pentru care a participat la bal, este pentru că şi-a dorit o experienţă unică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este de menţionat faptul că Alexandra a fost votată în proporţie de 37%, în sondajul ziaruluiunirea.ro, având 10 procente în faţa ocupantei locului secund, Raluca Muntean, eleva Colegiului I. M. Clain din Blaj. La fotografia postată pe site-ul de socializare Facebook, Alexandra a adunat 672 de like-uri, dar acestea erau luate în considerare, în cadrul concursului, doar dacă Alexandra era la egalitate de procente la sondaj.

Pasiunile Alexandrei sunt dansul, make-up artist şi voleiul. Pe viitor doreşte să-şi deschidă un salon de modelare a frumuseţii. În timpul liber iese în oraş, cu prietenii în localurile albaiuliene. Mama ei este un model pentru ea şi se caracterizează ca fiind o fire perfecţionistă, ambiţioasă şi echilibrată. Crede că simţul umorului, perspicacitatea şi naturaleţea o vor ajuta în viaţă. Are 1,70 şi 59 de kilograme.

Cu această ocazie o felicităm pe Alexandra şi o aşteptăm la redacţia ziarului Unirea, pentru a-şi ridica premiul, un iPHONE 4 oferit de Vodafone.

*Mulţumim firmei Vodafone pentru sponsorizare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea