Rămâi conectat

Actualitate

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: La secțiile unde au votat deținuții din Penitenciarul Aiud a câștigat Victor Ponta

Ziarul Unirea

Publicat

în

La secțiile unde au votat persoanele private de libertate din Penitenciarul Aiud, Victor Ponta a obținut mai multe voturi decât Klaus Iohannis, în primul tur al alegerilor prezidențiale 2014.

Aiud penitenciar foto Cosmin Bumbut

Potrivit informațiilor noastre, în 2 noiembrie, cu ajutorul urnelor mobile au votat 678 persoane private de libertate, Penitenciarul Aiud fiind arondat la secțiile de vot nr. 52 și 53.

La Grădinița cu Program Prelungit Aiud, secția nr. 52, Klaus Iohannis a obținut 218 voturi în vreme ce contracandidatul său Victor Ponta – 397. La această secție au votat 326 deținuți.

La Grădinița cu Program Prelungit Aiud, secția nr. 53, Klaus Iohannis a obținut 229 voturi în vreme ce contracandidatul său Victor Ponta – 510. La această secție au votat 352 deținuți.

Este de precizat faptul că nu putem preciza cu exactitate dacă persoanele private de liberate au votat în majoritate candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, deoarece votul este secret, iar la acele secții au fost arondate peste 2.800 de persoane, dintre care numărul voturilor valabil exprimate a fost peste 1.700.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea