Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 în Alba| Deputatul Călin Potor a votat ”singura soluție din cele 14 oferte, pentru ca românii să aibă un viitor mai bun”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

calin potor004Deputatul PSD Călin Potor s-a prezentat la vot împreună cu soția sa, în jurul orei 10.00, la secția nr.35 de la Școala Generală nr.9. Acesta a declarat că a votat ”singura soluție din cele 14 oferte, pentru ca românii să aibă un viitor mai bun”.

De fiecare dată după decembrie ’89, am fost la voturi. Mă voi duce întotdeauna. Este o dovadă că îmi pasă de orașul meu, îmi pasă de ce se întâmplă cu țara mea. Cred că votul de astăzi va aduce mai bine țării și fiecărui român. Am votat singura soluție pe care România o are la dispoziție din cele 14 oferte pe care le-am avut pe buletinul de vot. Să dea Dumnezeu să fie mai  bine!”, a declarat Călin Potor.

[nggallery id=2536]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea