Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri parlamentare – județul Alba | Teodor Atanasiu: Redăm România românilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 2012, Uniunea Social Liberală a început schimbarea în bine a României. Am îndepărtat o guvernare coruptă, care a distrus ţara şi i-a sărăcit pe români. Am venit la guvernare şi am început să reparăm nedreptăţile făcute de fosta putere portocalie. Am reîntregit salariile bugetarilor, am restituit banii luaţi abuziv de PDL pensionarilor, am început să redeschidem şcolile şi spitalele închise de guvernul Boc şi am oprit jaful băieţilor deştepţi asupra companiilor de stat şi resurselor României. Cred că am demonstrat în scurta perioadă de când am preluat guvernarea României că ne-am ţinut de cuvânt şi suntem unica soluţie legitimă pentru a aduce ţara pe traiectoria corectă şi pentru a redresa economia.
Oamenii din Alba au nevoie de locuri de muncă stabile şi bine plătite şi pentru aceasta înfiinţăm poli de dezvoltare economică în zona Teiuş – Alba Iulia, construim o sală polivalentă modernă şi susţinem proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” care ar aduce zeci de milioane de euro şi ar crea numeroase locuri de muncă. Alba Iulia trebuie să fie un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii! Vrem să facem legi corecte şi europene în beneficiul oamenilor din Alba, iar una dintre acestea va fi pentru prima întabulare a terenurilor fără taxe.
Pentru ca toate acestea să devină realitate e nevoie de un guvern puternic, corect, susţinut de o majoritate parlamentară stabilă. Noi garantăm să îl susţinem în Parlament doar dacă este de partea României şi a românilor în mod cinstit.
Acum a venit momentul să ducem schimbarea până la capăt cu hotărâre, competenţă şi solidaritate. Suntem hotărâţi, suntem competenţi, suntem puternici şi suntem uniţi. Avem un proiect pe termen lung pentru România. Vrem să restabilim încrederea oamenilor în instituţiile democratice şi în regulile lor. Să aşezăm instituţiile statului şi raporturile între oameni pe baze normale. Vrem să câştigăm aceste alegeri pentru că împreună avem de reconstruit o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi, cel mai important, va avea demnitate.
În 9 decembrie redăm România românilor! Avem însă nevoie de VOTUL TĂU! Pentru Alba! Pentru România puternică!

Teodor ATANASIU
– SENATOR USL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea