Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00

Alegerile se repetă în ziua de Rusalii, duminică 23 iunie în comuna Poșaga după ce la alegerile locale din 9 iunie, cei doi candidaţi, Aurelia Popa, propusă de PSD, şi Ionel Bulgăr, propus de PNL, primar în funcţie, au avut acelaşi număr de voturi, respectiv 345.

Astfel, din cei aproape 900 de alegători din Poşaga, la ora 12.00, s-au prezentat la urne un număr de 335 de votanți, adică 42,78%.

Citește și: Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga

Cei doi candidaţi sunt înscrişi pe buletinele de vot în ordinea utilizată la scrutinul din 9 iunie. Listele electorale permanente vor cuprinde, dacă e cazul, şi persoanele care împlinesc 18 ani în perioada 10 iunie-23 iunie.

Alegătorul care deţine un act de identitate al cărui termen de valabilitate a expirat în perioada 9 iunie – 23 iunie îşi poate exercita dreptul de vot în baza acestuia la scrutinul din data de 23 iunie.

Duminică, 9 iunie, din cei 890 de alegători din Poşaga înscrişi pe liste, au fost prezenţi 703, adică 78,98%. Fiecare dintre cei doi candidaţi a obţinut 345 de voturi, fiind înregistrate şi 13 voturi nule.

Ionel Bulgăr este primar în Poşaga din anul 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea