ALEGERI LOCALE 2016: Social – democrații din Alba Iulia au depus LISTA de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali, la Biroul Electoral

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a însoțit, luni, delegația care a depus la Biroul Electoral Municipal, dosarele de candidatură pentru funcțiile de primar și consilieri locali.

consilieri psd alba iuliaAlături de Călin Potor, care candidează pentru fucția de primar, pe lista se află: Dărămuș Eugenia-Marcela; Clepan Dimitrie-Horațiu; Crişan Vasile; Medrea Bogdan; Bumbu Nicolae; Bunea Ioan-Iulian; Cârnațiu Lazăr Sebastian; Mărginean Ovidiu-Gabriel; Albu Constantin; Bucur Dumitru; Petcu Georgiana; Bălaş Petru; Burde Ioan; Curta Elena-Nicoleta; Avrămescu Eugen; Truță Ioan; Cojocaru Laboncz Iuliana; Crişan Elena; Dragosin Ilie; Bran Ioan; Popa Ramona Claudia; Martoma Sorin; Stoiconi Augustin; Luţ Nicolae; Lupșa Viorel Călin; Ștef Elena Luciana.

Președintele TSD Alba, Bogdan Medrea, a declarat că locuitorii municipiului Alba Iulia au nevoie de oameni, în administrație, între care să se regăsească și care să le fie alături.

”După 20 de ani Alba Iulia are nevoie de o reformare a clasei politice, o reformă cu oameni tineri reprezentativi pentru toate păturile sociale. Trebuie să subliniez faptul că sunt mândru că venim cu o lista de 4 tineri în primele 10 propuneri. Cred ca locuitorii din Alba Iulia au nevoie de oameni între care sa se regăsească în consiliul local și primărie, au nevoie de oameni care să îi asculte și oameni care să le fie alături. Am toată convingerea că după 5 iunie o să avem minim 10 consilieri în CL Alba Iulia”, a spus Bogdan Medrea.

Reamintim că, pentru alegerile locale din acest an, propunerile pentru consilierii locali din Alba Iulia au fost făcute în urma votului din cadrul proiectului ”Lista Albaiulienilor”. Pe lista propusă pentru a fi votată de membrii partidului s-au aflat 31 de candidați, 69% dintre aceștia fiind candidați cu studii superioare, 38% tineri iar 26% femei. PSD Alba Iulia și-a propus astfel să ofere șanse cât mai multor persoane noi să fie alese de către albaiulieni pentru a face parte din noua echipă de consilieri locali.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...