ALEGERI LOCALE 2016 în Alba| Clement Negruț: ”În opinia mea, o prezență slabă la vot în Alba Iulia înseamnă o administrație ce nu a reușit să capaciteze interesul alegătorilor”

Clement NegrutImediat după închiderea secțiilor de votare din județul Alba, candidatul PMP pentru Primăria Alba Iulia, Clement Negruț a făcut primele declarații legate de așteptările sale privind rezultatele alegerilor și procesul de vot.

”Nu știu rezultatele de la Alba Iulia și din județul nostru, dar eu sunt încrezător. Am plecat în această competiție cu o echipă de tineri, o echipă frumoasă, împreună cu care sper să face o figură frumoasă. De asemenea, sunt mulțumit că sigur voi lăsa ceva în urmă prin construcția acestui partid. Vedem rezultatele, eu am speranța și sunt sigur că vom intra atât în Consiliul Local cât și în Cnsiliul Județean”, a declarat Clement Negruț, la închiderea secțiilor de votare.

ELIT

Legat de prezența slabă la vot în Alba Iulia, Negruț a spus că în opinia lui ”e o administrație care nu a reușit să capaciteze interesul alegătorilor. ” O prezență slabă este, dacă vreți, și un rezultat al unei administrații de 20 de ani care nu a reușit să facă din albaiulian un cetățean care să fie bucuros, fericit că are un drept, și acela se cheamă dreptul de vot (…)Sigur, trebuie să fiu realist să spun că o prezență slabă la vot dezavantajează partidele noi, partidele mici. Așteptăm cu încredere rezulatul votului”, a spus acesta.

Clement Negruț consideră că nu vremea a afectat prezența la vot, ci ”lipsa de interes a actualei administrații față de cetățean” .

”Nu este de vină vremea. Vă dau exemplu, la Ponor – în Munții Apuseni,  unde a fost prăpăd astăzi, avem prezență de 98%. Nu este vremea…este lipsa de interes a actualei administrații față de cetățean și atunci cetățeanul nu mai este interesat să meargă la vot. Și acesta este un mare pericol pentru democrație din păcate(…) Din păcate întreaga clasă politică din Alba Iulia nu a reușit să conving electoratul să meargă la vot. Și asta trebuie să ne asumăm”, a precizat Negruț.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

pomy5 6 iunie 2016 at 11:14

Nu s-a mers la vot pentru ca se stiau rezultatele, iar marea majoritate probabil ca erau „confortabili” cu acestea.

Maria Elena 6 iunie 2016 at 14:20

Dacă albaiulienii erau nemulțumiți de administrația locala votau alti candidați.
Dacă albaiulienii erau nemulțumiți de actualul primar și de consiliul local – ieșeau la vot pentru a decide soarta acestora (exact cu s-a făcut în cazul Iohannis – Ponta).
Dacă albaiulienii nu își mai doreau o asemenea administrație locala votau altfel.

Diferența foarte mare de procente arata exact ceea ce își doresc albaiulienii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...