Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI LOCALE 2016 în Alba| Clement Negruț: ”În opinia mea, o prezență slabă la vot în Alba Iulia înseamnă o administrație ce nu a reușit să capaciteze interesul alegătorilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clement NegrutImediat după închiderea secțiilor de votare din județul Alba, candidatul PMP pentru Primăria Alba Iulia, Clement Negruț a făcut primele declarații legate de așteptările sale privind rezultatele alegerilor și procesul de vot.

”Nu știu rezultatele de la Alba Iulia și din județul nostru, dar eu sunt încrezător. Am plecat în această competiție cu o echipă de tineri, o echipă frumoasă, împreună cu care sper să face o figură frumoasă. De asemenea, sunt mulțumit că sigur voi lăsa ceva în urmă prin construcția acestui partid. Vedem rezultatele, eu am speranța și sunt sigur că vom intra atât în Consiliul Local cât și în Cnsiliul Județean”, a declarat Clement Negruț, la închiderea secțiilor de votare.

Legat de prezența slabă la vot în Alba Iulia, Negruț a spus că în opinia lui ”e o administrație care nu a reușit să capaciteze interesul alegătorilor. ” O prezență slabă este, dacă vreți, și un rezultat al unei administrații de 20 de ani care nu a reușit să facă din albaiulian un cetățean care să fie bucuros, fericit că are un drept, și acela se cheamă dreptul de vot (…)Sigur, trebuie să fiu realist să spun că o prezență slabă la vot dezavantajează partidele noi, partidele mici. Așteptăm cu încredere rezulatul votului”, a spus acesta.

Clement Negruț consideră că nu vremea a afectat prezența la vot, ci ”lipsa de interes a actualei administrații față de cetățean” .

”Nu este de vină vremea. Vă dau exemplu, la Ponor – în Munții Apuseni,  unde a fost prăpăd astăzi, avem prezență de 98%. Nu este vremea…este lipsa de interes a actualei administrații față de cetățean și atunci cetățeanul nu mai este interesat să meargă la vot. Și acesta este un mare pericol pentru democrație din păcate(…) Din păcate întreaga clasă politică din Alba Iulia nu a reușit să conving electoratul să meargă la vot. Și asta trebuie să ne asumăm”, a precizat Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea