Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alegeri locale 2012 – video: „La Zlatna avem primar vrednic”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„La Zlatna avem nevoie de  Silviu Ponoran care a dovedit prin fapte că este salvatorul Zlatnei şi unul dintre cei mai vrednici primari din ţară. Merită să reamintim zlătnenilor ceea ce a scris recent unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti din Alba: “Altora, dificultăţile legate de patrimoniu, şomaj, sărăcie, poluare etc. li s-ar fi părut insurmontabile, dar Silviu Ponoran nu s-a descurajat. Nu s-a descurajat nici chiar atunci când a fost atacat politic, nici când s-a căutat discreditarea lui pe toate căile. Astăzi, cu toate greutăţile pe care le-a avut de depăşit, se poate aprecia că Zlatna renaşte la viaţă. Şi numai nişte răuvoitori nu observă acest lucru”

La Zlatna, cetăţenii responsabili nu vom mai lăsa să se repete răul de la alegerile din anul 2000, când o minoritate a hotărât soarta oraşului. Ştim că există un singur tur la aceste alegeri şi vom merge la vot, nu vom mai lăsa pe alţi să decidă în locul nostru. Ştim că primarul este cel care rezolvă problemele unui oraş, nu partidele politice de la Bucureşti. Ştim că oraşul nostru are nevoie de unitate şi de continuare a lucrărilor de reconstrucţie şi modernizare.  Planul lui Ponoran de salvare a oraşului, plan în care puţini am crezut la început,  dă acum roade. Peste tot sunt şantiere în lucru pentru modernizarea oraşului. Se ridică pe platforma industrială o fabrică nouă de către investitori români şi elveţieni. Zlatna este vie. Lucrurile merg spre bine. Oraşul arată acum ca o aşezare de oameni gospodari şi harnici şi investitorii vor veni la Zlatna. Avem încredere în primarul Silviu Ponoran, avem încredere că îşi va continua cu succes proiectele  pentru a face iarăşi Zlatna un oraş frumos şi prosper.  În data de 10 iunie, noi cei mulţi, hotărâm soarta oraşului. Vom merge să-l votăm pe Silviu Ponoran. Pentru că merită!”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 ,,Un grup de zlătneni adevăraţi”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea