Rămâi conectat

Politică Administrație

ALDE Alba va susţine candidatul PSD pentru alegerile anticipate din comuna Horea, din 11 iunie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria comunei Horea îşi va alege un nou primar  în data de 11 iunie, în locul lui  Corneliu Olar care este în prezent deputat. Propunerea PNL este actualul primar interimar, Marin Nicola, iar de la PSD candidatul este Florin Ispas Neag. ALDE Alba nu are candidat propriu, susţinând candidatul PSD.

În comuna Horea vor avea loc în data de 11 iunie, alegeri anticipate pentru fotoliu de primar, ocupat anterior de Corneliu Olar, în prezent deputat. După plecarea acestuia în capitală, în locul său a rămas interimar, Marin Nicola. Acesta din urmă este şi propunerea PNL pentru alegerile anticipate.

PSD va susţine candidatura lui Florin Ispas Neag. ALDE Alba nu are candidat propiu, dar va susţine propunerea PSD pentru conducerea Primăriei Horea.

„Acolo va candida un lujer de-al deputatului Olar, acesta are o mare influență acolo și majorităţii localnicilor le este frică să candideze, ca să nu se pună rău cu el, de aceea am avut o discuție și cu președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, astăzi sau mâine o să o definitivăm, și cred că o să susținem candidatul PSD-ului şi noi nu o să mai ieşim cu candidat de primar. Nu îl cunosc, (…) dar am înțeles că este un candidat tânăr, cu șanse de a câștiga Primăria comunei Horea. Eu sunt convins că un candidat tânăr și un candidat care se opune tăierii pădurilor și care vrea să lucreze pentru comună și nu pentru interesul lui Olar va câștiga primăria la Horea”, a declarat Ioan Lazăr, președintele ALDE.

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea