ALDE Alba și-a anunțat alți doi candidați pentru alegerile din vară: Nemeș Dan Ioan, în luptă pentru primăria orașului Abrud și Poșa Alexandru, pentru primăria comunei Sâncel

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
ALDE Alba și-a anunțat alți doi candidați pentru alegerile din vară: Nemeș Dan Ioan, în luptă pentru primăria orașului Abrud și Poșa Alexandru, pentru primăria comunei Sâncel

În cadrul conferinței de presă, ce a avut loc astăzi, vineri, 6 martie, Alianța Liberalilor și Democraților Alba a anunțat candidații pentru primăria orașului Abrud, respectiv pentru comuna Sâncel.

Pentru primăria Abrudului, candidatul din partea ALDE este un fost ofițer al Armatei Române, în persoana domnului Nemeș Dan Ioan, președintele filialei Abrud, care este și consilier local al orașului.

ELIT

„Sperăm în cel puțin doi ani de zile, să fie asfaltată zona Abrdului, inclusiv străzile adiacente”, este una dintre soluționările pe care domnul Nemeș și le propune, pentru candidatura de viitor primar.

Al doilea candidat anunțat de ALDE este Poșa Alexandru, președintele filialei Sâncel, de profesie instalator.

„Comuna Sâncel este o comună aflată în imediata vecinătate a municipiului Blaj. E o mare insulă liberală în zona Blajului și pe Târnave Nou și doresc să formez un cap de pod ALDE în această mare insulă a PNL-ului”, a declarat Alexandru Poșa.

De asemenea, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a menționat în cadrul conferinței de presă, că luni va fi anunțat candidatul pentru Primăria Municipiului Alba Iulia, din partea formațiunii politice pe care acesta o conduce. Acesta va fi anunțat printr-un comunicat de presă.

„Eu nu o să fac o prezentare a proiectelor sau a vreunui candidat ALDE pentru primăria orașelor, a municipiilor sau a comunelor. Va fi o luptă mult mai strânsă decât a fost până acum, atât la Primăria Municipiului Alba, cât și la Consiliul Județean” a mai declarat Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419