Albena Trade Tur SA Alba Iulia, partener implicat într-un proiect de ocupare în mediul rural

Paul Voicu - Primar 2020

Lansare la Alba Iulia a proiectului „Ocupare în mediul rural prin programe integrate” • Persoane din zone foste industrializate din judeţ primesc o mână de ajutor

Ieri, 23 aprilie, la Alba Iulia, a fost lansat proiectul ”Ocupare în mediul rural prin programe integrate”, cofinanțat din Fondul Social European. Iată că, odată cu acest proiect, le-a venit rândul și fostelor zone industrializate din mediul rural la o șansă reală de ocupare a forței de muncă, inactivă ori subjugată agriculturii de subzistență.

ELIT

Grupul țintă, de 240 de persoane, a fost selectat din județele Hunedoara și Alba (Aiud, Câmpeni, Roșia Montană, Zlatna, etc.) și va beneficia pe parcursul celor 10 luni de implementare a proiectului de 6 programe de formare profesională (în domeniul IT, antreprenoriat, comerț, industria textilă, industrie alimentară, limbi străine), consiliere, formare profesională, orientare și plasare la locul de muncă. În urma participării la activitățile proiectului, 22 de persoane vor fi integrate în câmpul muncii. De asemenea, se estimează că la finalul proiectului, 90 la sută dintre participanți vor fi certificați, jumătate dintre aceștia fiind femei. foto lansare proiect ocupare in mediul rural prin masuri integratePartener activ și implicat în proiect este SC Albena Trade Tur SA Alba Iulia, alături de Fundația ”Conexiuni” Deva, Team Consulting SRL Deva și Danyna Style SRL. Reprezentanții SC Albena Trade Tur SA s-au implicat activ în elaborarea și scrierea proiectului, furnizând expertiza de înaltă calitate, luând în considerare experiența lor în domeniul formării, a informării și consilierii profesionale.

Pe parcursul derulării proiectului, SC Albena Trade Tur SA se va implica activ în activitatea de management, va realiza rapoarte de activitate, tehnice și financiare, va contribui la realizarea studiului de impact a proiectului. De asemenea, în calitatea sa de partener, va organiza și activitatea de formare și certificare a grupului țintă în regiunea Centru, respectiv 120 de persoane, va furniza servicii de consiliere pentru inițierea unei afaceri, va contribui la realizarea unui ghid practic de antreprenoriat și așa mai departe. Valoarea proiectului, cu finalizare în luna decembrie a acestui an, este de 2.431.737 de lei.

Mihail David - 2020

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...