Albalact: În prezent, bugetul de marketing este de 2 milioane euro pe an. Acum 15 ani era de 100.000 euro

Albalact, cea mai mare companie românească de lactate, cu o tradiție de peste 40 de ani în această industrie, este dovada că industria de lactate românească a avansat foarte mult, s-a aliniat cerințelor actuale de calitate și siguranță alimentară, dar și-a păstrat prospețimea și savoarea românească, pe care consumatorii le apreciază mai mult ca niciodată. 

„Albalact este un brand de 140 de ani şi sper să fie la fel de românesc şi peste 100 de ani. Vrem să atragem cât mai mulţi tineri spre produsele nostre”, a spus Cristina Miclea, Director Marketing, Albalact la conferinţa Branduri Româneşti.

„De exemplu untul Albalact există  în România de mulţi ani, din 1971, pachetul nu se încadrează în toate normele de packaging actuale, dar e cel mai vândut. Am încercat să modificăm un pic designul, dar reacţia consumatorilor nu a fost bună, au crezut că am schimbat reţeta. Aşa că am revenit la designul vechi.

Bugetul de marketing variază. Acum 15 ani era cam 100.000 euro. Acum brandurile au crescut, la fel şi bugetul. Acum este undeva la 2 mil euro pe an.

Noi lucrăm cu o agenţie pe marketing. Nu putem face totul inhouse, ne-ar trebui prea mulţi oameni „, a mai precizat Cristina Miclea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...