Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Albaiulienii Flaviu, Alin şi Ovidiu au pregătit un dans popular ţigănesc cu momente comice pentru juraţii de la „Românii au talent”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Flaviu, Alin şi Ovidiu – trei albaiulieni alături de alte sute de aspiranţi la titlul de „cel mai talentat român” vor încerca duminică să impresioneze juriul de la celebra emisiune „Românii au talent”. După ce au trecut marţi, 27 august de preselecţie, cei trei vor fi faţă în faţă cu Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juraţii show-ului, care vor fi însoţiţi de prezentatorii Smiley şi Bartoş, la a patra ediţie a concursului.

Cu un dans popular ţigănesc combinat cu momente comice, cei trei vor să câştige premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro sau cel puţin premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, dar înainte să ajungă la Bucureşti, echipa HS trebuie să primească DA din partea juriului, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. După cum ne-a declarat, Flaviu nu are emoţii pentru că nu este la prima experienţă de acest gen, acesta ajungând în semifinalele concursului în sezonul doi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Flaviu, Alin şi Ovidiu sunt dansatori profesionişti la Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea