Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Florin Ilie, la Poli Iași | Apărătorul continuă pe prima scenă, după despărțirea de „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Conform Gazetei Sporturilor, Politehnica Iași a bifat un nou transfer. Echipa moldoveană l-a achiziționat pe fundașul central Florin Ilie (31 ani), din Alba Iulia, care a evoluat ultima dată la Universitatea Cluj-Napoca. Acesta se află sub comanda lui Leo Grozavu în cantonamentul din Bulgaria.

Fost internațional de tineret, Florin Ilie a jucat în 21 de meciuri pentru clujeni în ultima stagiune, fără gol marcat.

Este al treilea transfer din această vară pentru fotbaliștii din Alba, după ce al lui Nicolae Carnat (la campioana Farul Constanța) și Dinu Moldovan (la Sepsi Sfântu Gheorghe), cei doi urmând să joace în competițiile continentale după retrogradările cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște.

Florin Ilie a ajuns la „șepcile roșii” în iarna anului 2022 și a promovat în vara trecută pe prima scenă. La începutul sezonului 2019 – 2020, Florin Ilie a ajuns la UTA Arad. Cu 28 de meciuri și un gol marcat, a avut o contribuție majoră la promovarea echipei în Liga 1. În următorul an a fost titular pe postul de fundaș central (21 de meciuri și un gol), clasându-se pe poziția a opta alături de arădeni în ierarhia finală a primei ligi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea