Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul Florin Ilie, la Poli Iași | Apărătorul continuă pe prima scenă, după despărțirea de „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform Gazetei Sporturilor, Politehnica Iași a bifat un nou transfer. Echipa moldoveană l-a achiziționat pe fundașul central Florin Ilie (31 ani), din Alba Iulia, care a evoluat ultima dată la Universitatea Cluj-Napoca. Acesta se află sub comanda lui Leo Grozavu în cantonamentul din Bulgaria.

Fost internațional de tineret, Florin Ilie a jucat în 21 de meciuri pentru clujeni în ultima stagiune, fără gol marcat.

Este al treilea transfer din această vară pentru fotbaliștii din Alba, după ce al lui Nicolae Carnat (la campioana Farul Constanța) și Dinu Moldovan (la Sepsi Sfântu Gheorghe), cei doi urmând să joace în competițiile continentale după retrogradările cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște.

Florin Ilie a ajuns la „șepcile roșii” în iarna anului 2022 și a promovat în vara trecută pe prima scenă. La începutul sezonului 2019 – 2020, Florin Ilie a ajuns la UTA Arad. Cu 28 de meciuri și un gol marcat, a avut o contribuție majoră la promovarea echipei în Liga 1. În următorul an a fost titular pe postul de fundaș central (21 de meciuri și un gol), clasându-se pe poziția a opta alături de arădeni în ierarhia finală a primei ligi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea