Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulian cercetat pentru vătămare din culpă – s-a răsturnat cu motocicleta și a rănit o tânără, dar a fugit pentru că nu avea carnet

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, noaptea trecută, că la spitalul din Alba Iulia s-a prezentat o persoană care a declarat că a fost victima a unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că M.R., un tânăr în vârstă de 23 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, având-o ca pasageră pe  G.I.M., o tânără în vârstă de 22 de ani, din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat pe carosabil.

După producerea accidentului tânărul şi-a continuat drumul iar pasagera a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuare de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

Faţă de M.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere cu permisul necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea