Rămâi conectat

Actualitate

Alba Mall: 200 de copii s-au întrecut în desene cu tematică pascală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aproape 200 de copii s-au strâns joi după-amiaza în Alba Mall pentru a participa la concursul de desene pentru „Felicitările de Paşti” organizat de PNL Alba Iulia şi Simone Albani, vicepreşedinte PNL Alba. De la grădiniţe şi şcoli generale, toţi participanţii au transpus pe hârtie, cu creioane colorate sau acuarele, imaginea lor idilică despre Sărbătorile de Paşti, cadourile aduse de Iepuraş sau, pur şi simplu, primăvara reflectată prin sufletul generos al copilăriei.

Circa două ore Alba Mall a fost sub asediul copilăriei şi al primăverii, organizatorii oferindu-le concurenţilor, pe lângă materia primă necesară creaţiei –  creioanele colorate, acuarele şi hârtie – dulciuri şi sucuri.

Au participat copii din Alba Iulia, din Sebeş şi Cugir. Organizatorii au decernat diplome şi premii în bani, câte trei pentru fiecare categorie de vârstă: grădiniţe, clasele I-IV şi clasele V-VIII.

Toate lucrările au rămas expuse în Alba Mall. Premiile au fost acordate de deputatul PNL Călin Potor şi vicepreşedintele PNL Simone Albani. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea