Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba Iulia va avea patru reprezentante la Campionatul Balcanic de Marş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 7 aprilie, la Bucureşti se va desfăşura Campionatul Balcanic de Marş, competiţie în care atletismul albaiulian are tradiţie şi performanţe de foarte mulţi ani.

Şi la această ediţie Cetatea Marii Uniri va fi reprezentată de către patru sportive, două dintre acestea fiind selecţionate să reprezinte România, ca urmare a rezultatelor înregistrate la Campionatul Naţional de la Reşiţa iar două au primit dreptul de a concura pentru a-şi demonstra valoarea şi a fi selecţionate pentru competiţiile internaţionale viitoare, fără însă ca rezultatele obţinute să le dea dreptul de a intra în clasamentele oficiale.

În competiţia senioarelor vor lua startul Ana Rodean (foto) care este şi campioana naţională en-titre şi care va reprezenta România în clasamentul oficial şi Ana Maria Groza care va concura fără a puncta în clasamentul oficial. Ambele sportive sunt legitimate la CS „Unirea” şi CS Universitatea Alba Iulia şi au mari şanse de a fi prezente în lotul României care va participa în luna mai la Cupa Mondială de la Saransk, Rusia.

În competiţia junioarelor se vor alinia la start Mihaela Acatrinei vicecampioana naţională de la junioare 2 şi care va reprezenta România în clasamentul oficial şi Bianca Molnar medaliata cu bronz de la junioare 2 care va concura fără a puncta în clasamentul oficial. Ambele sportive sunt legitimate la LPS Alba Iulia şi CS „Unirea Alba Iulia. Sportivele sunt însoţite de către antrenorii Gabriel Avram, Horia Ştef şi Mariana Bucerzan.

După medaliile obţinute săptămâna trecută de către Anca Bunea la Campionatul Balcanic de Cros din Turcia am încredere că fetele se vor întoarce acasă cu medalii şi de la această competiţie!”, a precizat în finalul comunicatului de presă Marius Gabriel Anghel, director CS Unirea Alba Iulia. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea