Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: Elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” şi-au ales noul Birou Executiv al CŞE

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia şi-a ales în totalitate noua conducere a Biroului Executiv. Adunarea Generală, pentru a-i alege pe cei 5 directori ai departamentelor CŞE, a avut loc în data de 7 noiembrie 2012. La întrunire au participat reprezentanţii elevilor din fiecare clasă.

În urma procesului de vot au fost aleşi în funcţiile de conducere următorii: Mădălina Barboș (clasa a XI-a B) este noul director al departamentului   Avocatul Elevului  , iar Mărginean Robert (clasa a X-a F) este noul director al departamentului Mobilitate, formare, informare și consiliere, Olălău Denisa Iulia (clasa a XI-a D) a fost numită în funcția de director al departamentului Concursuri școlare și extrașcolare, Mărginean Teodora Alexandra (clasa a XI-a B) a obținut conducerea departamentului Sport și programe de tineret   iar Tania Miron (clasa a XI-a D) este noul director al departamentului  Cultură, educație şi programe școlare.

Consiliul Elevilor are rolul de a îmbunătății relațiile dintre elevi și profesori, de a elabora proiecte, cu şi pentru elevi, prin obținerea de finanțări de la instituții abilitate în acest sens, și nu în ultimul rând, are rolul de a contribui la îmbunătățirea comunităţii din care facem parte.

Consiliul Școlar al Elevilor își va începe activitatea în acest an prin co-organizarea Balului Bobocilor din data de 23 noiembrie 2012.

Sursa foto: cjebacau.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea