Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA: Cod galben de ninsori până joi la ora 18.00

Bogdan Presecan

Publicat

în

ATENTIONARE METEOROLOGICA – Interval 15 februarie,ora 18.00 – 16 februarie, ora 18.00

In intervalul mentionat, in vestul, nord-vestul si centrul tarii va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 10…15 cm si izolat, mai ales in zona Carpatilor Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, 25 cm. In Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei, precum si la munte vantul va prezenta intensificari, la rafala depasind 50…60 km/h, si va viscoli ninsoarea.

Astfel de manifestari se vor semnala temporar si in restul zonei montane. In noaptea de joi spre vineri (16/17 februarie) in regiunile mai sus mentionate valorile de temperatura vor cobori pe arii extinse sub -15 grade.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizari meteorologice ulterioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei Administraţia judeţeană cumpără materiale necesare la realizarea marcajelor rutiere pe drumurile judeţene, în valoare estimată de peste 407.000 de lei. Mai exact, este vorba de vopsea monocomponentă pe bază de solvent pentru marcaj rutier, microbile pentru marcaj rutier şi diluant […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea