Rămâi conectat

Sport

AJF Timiş va decide joi: CS Ghiroda sau ASU Politehnica, adversara Industriei Galda la barajul de promovare din 21 iunie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASU Poli TimisoaraIndustria Galda de Jos, campioana surpriză a Ligii a IV-a Alba, din postura de nou promovată trebuie să aştepte până joi pentru a-şi afla numele adversarului din barajul de promovare în Liga a 3-a! Campioana Timişului va fi stabilită la „masa verde” în cadrul Comisiei de Disciplină a AJF Timiş.

CS Ghiroda a încheiat sezonul cu un punct avans faţă de ASU Politehnica Timişoara, echipa susţinută de fanaticii suporteri din Peluza Sud, dar… CS Chişoda s-a retras din campionat cu numai două etape înainte de final, iar dacă rezultatele îi vor fi anulate, atunci ASU Poli va deveni campioană.

Nou-promovată în eșalonul al patrulea, formația din Galda de Jos a fost revelația campionatului, pronosticurile inițiale neluând-o în calcul nici măcar pentru un loc pe podium. În cele din urmă, Industria a încheiat prima campionatul, cu 66 de puncte, la 18 puncte avans de cea de-a doua clasată, Cuprirom Abrud.

Adversarul Industriei Galda de Jos se va cunoaște joi la prânz, după întrunirea Comisiei de Disciplină a AJF pentru soluționarea „cazului Chișoda”, care ar face lumină și în ceea ce privește titlul de campioană a Timișului, revendicat atât de CS Ghiroda, cât și de ASU Politehnica. Laureatele din Timiș și Alba se vor întâlni în județul Hunedoara, cel mai probabil pe stadionul „Cetate” din Deva.

*În Alba, AS Plaiu Iacobeni – CS Iernut

În acelaşi timp, în Alba se vor duela reprezentantele judeţelor Cluj şi Mureş, respectiv AS Plaiu Iacobeni şi CS Iernut. Iacobeni este un sat al comunei Ceanu Mare, iar promovarea în Liga 3 pare a fi un deziderat mult prea înalt pentru micuţa formaţie din mediul rural. Din acest motiv, au existat tot felul de supoziţii, privind „transferul” echipei, în cazul câştigării barajului de promovare în Liga 3, ba la Turda, ba la Câmpia Turzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea