Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Andrei Cordea vândut de FCSB, în „Arabia”, pentru 1,3 milioane de euro!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Andrei Cordea pleacă de la FCSB, în Arabia Saudită, pentru suma de 1,3 milioane de euro, conform declarațiilor făcute de finanțatorul Gigi Becali.

Conform Gazetei Sporturilor, formația care-l dorește este Al Tai din Arabia Saudită, iar românul va semna un contract valabil două sezoane, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an.

 

Echipa este antrenată de croatul Kresimir Rezic (41 de ani) și a debutat cu o victorie în prima etapă, 1-0 cu Damac FC. Acum, pe 19 august, se va duela cu Al Ittihad, clubul lui Benzema, Fabinho și Kante.

În partida retur din Danemarca, jucătorul de bandă dreapta a intrat în ultimele 12 minute, iar în actualul sezon din Liga 1 fotbalistul din Alba a strâns două pase decisive în 4 evoluții. Conform transfermarkt.de, cota sa de piață este de 2,3 milioane de euro. În septembrie 2021 a debutat la prima reprezentativă, strângând 5 apariții.

FCSB a fost eliminată din Conference League după 0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland, iar Gigi Becali a hotărât numele primului fotbalist care pleacă de la echipă.Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost vândut pentru suma de 1,3 milioane de euro.

Pleacă Cordea. Deja, gata, e ca și plecat. 1.3 milioane și 15 mii. Pleacă în Arabia. Nu știu la ce echipă pleacă, habar n-am, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Mijlocașul liderului din Superliga a început sezonul în tricoul roș-albastru, însă nu va prinde toamna sub comanda lui Elias Charalambous. Gigi Becali a negociat până acum transferul lui Andrei Cordea în una dintre țările arabe, fără a preciza în care dintre ele, și nici cu ce echipă s-a înțeles. Andrei Cordea a venit în iulie 2021 la FCSB, de la Academica Clinceni. Extrema dreaptă a intrat în ultimele luni în dizgrația lui Becali și a început să evolueze tot mai puțin.Numai în campionat, Cordea a reușit 12 goluri și 10 assisturi pentru FCSB în 79 de partide.

sursa: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea