Rămâi conectat

Curier Județean

Afirmaţiile primarului Teban, tendenţioase şi nefondate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Referitor la articolul Star Transmission se va dezvolta la Cugir în paralel cu firma similară de la Sebeş, în calitate de Administrator special la cele două întreprinderi de armament şi totodată membru în AGA la Star Transmission, doresc să vă fac următoarele precizări:
lDin neştiinţă sau reavoinţă, primarul Cugirului Adian Teban, denaturează adevărul în legătură cu situaţia actuală din STC CUGIR. Este dovadă că Teban doreşte în mod tendenţios să inducă în eroare opinia publică lFaptul că dânsul se întâlneşte cu un pensionar al Daimler Chrysler şi nu are subiect de discuţie cu actualii factori de decizie arată importanţa scăzută pe care aceştia i-o acordă lAş vrea să informez opinia publică că din totalul de 7,9 milioane de euro prevăzuţi a fi investiţi la STC, peste 90% din investiţii au fost finalizate la CUGIR.
Un articol pe larg cu situaţia la zi din STC, îl promit cetăţenilor oraşului Cugir şi cititorilor ziarului „Unirea”, după şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor care va avea loc săptămâna viitoare. Voi aduce totodată la cunoştiinţă şi starea economică din cele două întreprinderi de stat unde sunt administrator, precum şi numărul de noi locuri de muncă pe care le-am creat pentru oraşul nostru. Sunt mândru că am putut ajuta Mercedes să-şi extindă activitatea în România, deşi Teban ştie foarte bine că eram în pericol să pierdem această oportunitate în favoarea Cehiei şi vreau să-l întreb câte locuri de muncă a creat în Cugir prin contribuţie proprie în cele două mandate. Din cunoştiinţele mele: zero.
Ing. Radu ROŞIAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea