Afirmaţiile primarului Teban, tendenţioase şi nefondate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Referitor la articolul Star Transmission se va dezvolta la Cugir în paralel cu firma similară de la Sebeş, în calitate de Administrator special la cele două întreprinderi de armament şi totodată membru în AGA la Star Transmission, doresc să vă fac următoarele precizări:
lDin neştiinţă sau reavoinţă, primarul Cugirului Adian Teban, denaturează adevărul în legătură cu situaţia actuală din STC CUGIR. Este dovadă că Teban doreşte în mod tendenţios să inducă în eroare opinia publică lFaptul că dânsul se întâlneşte cu un pensionar al Daimler Chrysler şi nu are subiect de discuţie cu actualii factori de decizie arată importanţa scăzută pe care aceştia i-o acordă lAş vrea să informez opinia publică că din totalul de 7,9 milioane de euro prevăzuţi a fi investiţi la STC, peste 90% din investiţii au fost finalizate la CUGIR.
Un articol pe larg cu situaţia la zi din STC, îl promit cetăţenilor oraşului Cugir şi cititorilor ziarului „Unirea”, după şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor care va avea loc săptămâna viitoare. Voi aduce totodată la cunoştiinţă şi starea economică din cele două întreprinderi de stat unde sunt administrator, precum şi numărul de noi locuri de muncă pe care le-am creat pentru oraşul nostru. Sunt mândru că am putut ajuta Mercedes să-şi extindă activitatea în România, deşi Teban ştie foarte bine că eram în pericol să pierdem această oportunitate în favoarea Cehiei şi vreau să-l întreb câte locuri de muncă a creat în Cugir prin contribuţie proprie în cele două mandate. Din cunoştiinţele mele: zero.
Ing. Radu ROŞIAN

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

fost politist 12 noiembrie 2010 at 8:44

sa-l opreasca cineva pe nemernicul de teban. este cel mai mare nemernic care l-a suportat pamantul. sa zicem in cor pentru teban un : Bata-te Dumnezeu de nemernic !

mirel 13 noiembrie 2010 at 12:06

Daca esti fost politist inseamna ca te-a batut Dumnezeu deja, pe Teban se mai gandeste!!!

alexandru 12 noiembrie 2010 at 8:59

din pacate amestecati intr-un razboi politic o companie straina care are investitii in judetul alba.nu cred ca cei de la daimler apreciaza astfel de activitati politice.ar trebui sa va preocupati de atragerea de noi investitii si nu de razboaie declarative inutile.nu castigati nimic din astfel de articole.doar creati discutii inutile.nu puteti sa depasiti conditia politicianului figurant si sa treceti la conditia politicianului serios?chiar trebuie sa amestecati investitori in balacareli ieftine de provincie?.. va sugerez la toti sa reflectati la mesajul meu.

andra 14 noiembrie 2010 at 16:31

Nu conteaza ca e politis sau fost politist!E problema lui nu ne afecteaza si nici nu ne intereseaza pe noi.Problema este NEMERNICUL SI VINEREANUL ALA DE TEBAN.Cugirenilor chiar sunteti orbi…sunteti batuti in cap asa cum considera multa lume?Cat timp mai sunteti pupincuristi pt o sticla de bere sau un metru de pamant?Mai reveniti-va o data ca e vai de capu` vostru oameni incuiati la cap care acceptati ca acesti oameni care conduc orasul sa va calce in picioare si voi sa ii ridicati in slavi!Numai intr-un oras ca asta se poate asa ceva… este o vb veche: LA ASA OAMENI ASA CONDUCATORI! Asa ne trebuie! Orasul asta va ajunge un cimitir!

Comentariile sunt oprite