Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adrian Teban, primarul oraşului Cugir: “Modernizarea secţiilor de Pediatrie şi Ginecologie a Spitalului Orăşenesc, un proiect foarte important pentru oraş. Ne dorim şi realizarea de locuinţe pentru medici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printre proiectele importante pe care administraţia locală de la Cugir vrea să le continue şi în 2017 se numără şi lucrările de modernizare ale Spitalului Orăşenesc, fiind vizate secţia de Pediatrie şi secţia de Ginecologie.

Dacă pe axele anterioare au fost reabilitate şi modernizate ambulatoriul spitalului şi secţia de chirurgie, edilul oraşului Cugir a declarat pentru Radio Unirea că anul acesta se vrea modernizarea altor două secţii importante din cadrul spitalului.

“Pe acest program de finanţare dorim să finalizăm modernizarea şi acestor secţii. Odată cu finalizarea acestui proiect, spitalul Orăşenesc Cugir va asigura un cadru decent de servicii medicale pe care le va oferi cetăţenilor”, a spus Adrian Teban.

Pe lângă îmbunătăţirea condiţiilor din spital, se are în vedere şi atragerea şi stimularea medicilor tineri de a rămâne la Cugir şi recunoaşterea meritelor celor care lucrează în unitatea spitalicească. Astfel, prin hotărâre de consiliu local, au fost aprobate fonduri pentru stimulente financiare lunare.

Primarul de la Cugir a mai precizat că se doreşte şi construirea de locuinţe pentru medici, în cazul în care actualul Guvern va mai ţine cont de un program demarat de către guvernul Cioloş şi care ar da posibilitatea realizării de spaţii de locuit în cadrul spitalului.

„Dacă programul va continua, noi suntem înscrişi cu 4 până la 8 locuinţepe care dorim să le realizăm în curtea spitalului orăşenesc”, a mai spus Teban.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea