Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adrian Teban: „Cugirul va fi un șantier în 2022”. Un buget local orientat spre investiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adrian Teban: „Cugirul va fi un șantier în 2022”. Un buget local orientat spre investiții

Adrian Teban, primarul Cugirului, „orașul crescut pe lângă fabrică”, are planuri serioase. „Cugirul va fi un șantier în 2022”, îi „avertizează” edilul orașului pe cetățeni. Bugetul Cugirului pentru anul 2022, votat în 10 februarie,  este „unul foarte ambițios”, declară Adrian Teban.

„Va fi un an complicat, îi anunț de pe acum pe cugireni că vom avea un oraș spart și circulația va fi destul de greoaie, dar nu avem ce să facem, este oportunitatea noastră de a duce la bun sfârșit aceste proiecte”, completează edilul.

„Avem proiecte diferite, în stadii diferite, care trebuie să fie coordonate și implementate împreună”, pare să fie provocarea cea mare, dar primarul este determinat, perioada 2022-2023 este termenul limită de închidere pentru unele proiecte. Prioritate numărul unu a alocării bugetare este asigurare cofinanțării proiectelor europene și a cheltuielilor eligibile.

Au fost depuse, pe multiple canale de finanțare, proiecte ce vizează infrastructura rutieră, căile de acces către satele de munte și alte artere rutiere ce necesită investiții. Totodată administrația locală își propune modernizarea și transformare unor clădiri, precum blocurile de nefamiliști de la uzină, unde se dorește crearea unor locuințe sociale și locuințe destinate celor care lucrează în Cugir. Administrația își propune să transforme unul dintre blocuri într-un cămin pentru bătrâni.

Modernizarea unor străzi din Cugir reprezintă o prioritate, în anumite cazuri ea va fi demerată în viitorul apropiat, „cu alte cuvinte vom transforma Cugirul într-un șantier”, a declarat primarul orașului Cugir, Adrian Teban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea