Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Adrian Ioan Căbulea, delegat în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Ioan Căbulea, delegat în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba

Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în unanimitate ieri, 10 ianuarie, delegarea în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a lui Adrian Ioan Căbulea începând cu data de 16 ianuarie 2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

În perioada 2012-2014, procurorul a urmat cursurile Institutului Național de Magistratură, iar la absolvire a fost repartizat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde a activat din 2014 până în prezent. Din 2021 încoace a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a devenit vacant în decembrie 2022, când procurorul Ștefan Dan Cioancă a solicitat pensionarea.

Adrian Ioan Căbulea are 36 de ani, este căsătorit cu Oana Bianca Căbulea – judecător la Tribunalul Alba, iar împreună au un băiat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea