Rămâi conectat

Curier Județean

Adrian Ioan Căbulea, delegat în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Adrian Ioan Căbulea, delegat în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba

Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în unanimitate ieri, 10 ianuarie, delegarea în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a lui Adrian Ioan Căbulea începând cu data de 16 ianuarie 2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

În perioada 2012-2014, procurorul a urmat cursurile Institutului Național de Magistratură, iar la absolvire a fost repartizat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde a activat din 2014 până în prezent. Din 2021 încoace a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a devenit vacant în decembrie 2022, când procurorul Ștefan Dan Cioancă a solicitat pensionarea.

Adrian Ioan Căbulea are 36 de ani, este căsătorit cu Oana Bianca Căbulea – judecător la Tribunalul Alba, iar împreună au un băiat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea