Rămâi conectat

Actualitate

Admitere Liceu 2020: Ierarhia mediilor din Alba dupa rezultatele la Evaluarea Națională a fost PUBLICATĂ. Specializările unităților de învățământ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ierarhia mediilor la Evaluare Națională 2020 în Alba a fost publicată de Ministerul Educației, în vederea înscrierii elevilor la liceu. La admiterea în liceu, va conta în proporţie de 80% media generală de la Evaluarea Naţională, iar 20% media generală de absolvire a claselor V – VIII.

Lista specializărilor pe liceele din Alba AICI

Lista liceelor din Alba AICI

Înscrierile la liceu încep de joi, 2 iulie. Până în 8 iulie, elevii și părinții acestora pot fi completa opțiunile pe fișele de înscrieri. Aceștia pot alege filiera, profilul și specializarea în care se dorește continuarea studiilor. În 10 iulie va fi repartizarea computerizată.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea