Adio Rio, ruşine Piţi! O nouă calificare ratată, România – Grecia 1-1

Paul Voicu - Primar 2020

După returul din barajul pentru Rio, România -Grecia 1-1, 53.174 de suporteri ai naţionalei au scandat „Demisia, demisia”. O naţiune întreagă spera la un meci extraordinar pe Arena Naţională pentru a spăla ruşinea de la Pireu, însă iluziile Din această campanie de calificare ne-a rămas doar golul lui Gicu Grozav din Turcia, respectiv victoria memorabilă obţinută în faţa Ungariei. Acum în 2013 avem un stadion de talie europeană, un public de senzaţie, dar lipseşte ceva: echipa naţională care ne-a bucurat de atâtea ori pe vremea „Genraţiei de Aur”. Oare când o vom regăsi domnilor Sandu şi Piturcă?

Eliminaţi de elenii lui Fernando Santos,  românii văd din nou Campionatul Mondial la televizor. Mondialul Brazilia 2014 a fost doar o iluzie pentru „tricolori”.

ELIT

*Mitroglou a lovit iar

Pentru depăşitul selecţioner Piţi, Mitroglou este sinonim cu diavolul, vârful grec lovind iar în minutul 23, când „Arena Naţională” a devenit un ocean de tristeţe. O nouă prezenţă la un turneu final a fost ratată şi va trebui să aşteptăm iar, încă 4 ani, până la Rusia 2018, cnd se vor împlini două decenii de absenţă pe pe harta competiţiei supreme de pe mapamond. În minutul 55, Cholevas şi-a introdus balonul în proprie poartă, cu o execuţie care l-ar face invidios chiar şi pe Marica. Şi dacă mai conta, din nou, la fel ca la Pireu, când Grecia a deschis scorul dintr-o poziţie de ofsaid, acum tricolorii au avut un penalty neacordat în minutul 76 la henţul lui Holebas.

Mihail David - 2020

România: Tătăruşanu – Măţel, Chiricheş, D. Goian, Raţ (26, Latovlevici) – Hoban – Torje (56, M. Niculae), Tănase, Maxim, B. Stancu (86,Gicu Grozav) – Marica.

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

5 Comentarii

nc 19 noiembrie 2013 at 23:07

Te asteptai la mai mult ? Banuiesc ca esti cam singurul care aveai sperante d-le. ziarist… Nu uita ca Romania nu a meritat nici macar locul II in grupa de calificare si sa nu ne imbatam cu apa rece si sa recunoastem ca avem o nationala foarte slaba, poate cea mai slaba din ultimii 50 de ani…

Status-Quo 19 noiembrie 2013 at 23:11

Se astepta cineva (cu capu pe umeri) la vreo reusita dupa ce s-a vazut la Pireu?

Grecii au fost baieti buni si nu ne-au lasat sa le dam gol. Si l-au dat ei. Vai de capu nostru!

unu din liga a 4-a 19 noiembrie 2013 at 23:25

Maricacao,cel mai slab atacant si om de pe teren

fasss 20 noiembrie 2013 at 4:50

Rusine piti(cu P mic) ?????? Ma faci sa rid,domnule ziarist !!! Te astepti la rusine,din partea unui nesimtit ??? Eu nu !!! Cum sa ai pretentii,de la unul care,are un CARACTER INFECT,jucator de pocher si table !!! Gura este de el,in rest REALIZARI=0.Jucator a fost=0,selectioner=0 !!! Si mai ziceau federabili(mizerabilii),…ca la o eventuala calificare,urma acest INFECT,sa ia prima de 500.000 de euro !?!?!? Haaa ??? Da,foarte bine,ca nu s-a calificat ROMANIA(nu ca ar fii avut,vreo sansa),sa mai faca asta,burta mare,cu inca juma de milion,de euroi.Niste nesimtiti,toti cei care conduc destinele fotbalului romanesc,ca de altfel,tot destinul poporului roman !!! Las ca in curind,o sa mai contam,doar ca sparing-partener in confruntari,la orice nivel si-n orice sector,de activitate !!! Si asta,in contextul ca,ROMANIA MAI ESTE,…O TARA(mai exact,mai ramine,…o tara)!!! VA DISPAREA CU SIGURANTA,…asteptati romani,numai putin…si ve-ti vedea !!! La asa popor,asa conducatori,in toate sectoarele,de activitate !!!…A MURIT ROMANIA,…”TRAIASCA ROMANIA” !!!

Horea 20 noiembrie 2013 at 9:43

CONCLUZIA (doar una dintre ele):

– vom privi relaxati, fara emotii (care fac rau la inima) campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...