Rămâi conectat

Sport

Adio Rio, ruşine Piţi! O nouă calificare ratată, România – Grecia 1-1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După returul din barajul pentru Rio, România -Grecia 1-1, 53.174 de suporteri ai naţionalei au scandat „Demisia, demisia”. O naţiune întreagă spera la un meci extraordinar pe Arena Naţională pentru a spăla ruşinea de la Pireu, însă iluziile Din această campanie de calificare ne-a rămas doar golul lui Gicu Grozav din Turcia, respectiv victoria memorabilă obţinută în faţa Ungariei. Acum în 2013 avem un stadion de talie europeană, un public de senzaţie, dar lipseşte ceva: echipa naţională care ne-a bucurat de atâtea ori pe vremea „Genraţiei de Aur”. Oare când o vom regăsi domnilor Sandu şi Piturcă?

Eliminaţi de elenii lui Fernando Santos,  românii văd din nou Campionatul Mondial la televizor. Mondialul Brazilia 2014 a fost doar o iluzie pentru „tricolori”.

*Mitroglou a lovit iar

Pentru depăşitul selecţioner Piţi, Mitroglou este sinonim cu diavolul, vârful grec lovind iar în minutul 23, când „Arena Naţională” a devenit un ocean de tristeţe. O nouă prezenţă la un turneu final a fost ratată şi va trebui să aşteptăm iar, încă 4 ani, până la Rusia 2018, cnd se vor împlini două decenii de absenţă pe pe harta competiţiei supreme de pe mapamond. În minutul 55, Cholevas şi-a introdus balonul în proprie poartă, cu o execuţie care l-ar face invidios chiar şi pe Marica. Şi dacă mai conta, din nou, la fel ca la Pireu, când Grecia a deschis scorul dintr-o poziţie de ofsaid, acum tricolorii au avut un penalty neacordat în minutul 76 la henţul lui Holebas.

România: Tătăruşanu – Măţel, Chiricheş, D. Goian, Raţ (26, Latovlevici) – Hoban – Torje (56, M. Niculae), Tănase, Maxim, B. Stancu (86,Gicu Grozav) – Marica.

[nggallery id=697]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea