Rămâi conectat

Actualitate

Adăpost de animale trăsnit la Arieşeni. Incendiul a mistuit 3 anexe gospodăreşti

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu izbucnit din cauza unui trăsnet la un grajd cu animale din comuna Arieşeni şi care s-a extins rapid la alte două anexe gospodăreşti a fost stins în cele din urmă de popmpierii Gărzii de intervenţie Cîmpeni împreună cu SVSU Arieşeni.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenţie Cîmpeni a intervenit, în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 14.53, în localitatea Arieşeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, proprietatea lui L.R. Incendiul s-a propagat cu repeziciune la alte două anexe amplasate în apropierea anexei trăsnite.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi împreună cu SVSU Arieşeni au reuşit să împiedice propagarea incendiului la casa de locuit.

În incendiu au ars trei anexe gospodăreşti, confecţionate din material lemnos, 3 tone fân, 2500 kg porumb, 400 kg făină, articole de îmbrăcăminte şi mobiler vechi. Incendiul a deteriorat 20 mp faianţă, o cadă de baie şi unelte agricole.

Valoarea pagubelor au fost evaluate la aproximativ 70.000 lei, iar a bunurilor salvate au fost estimate la 100.000 lei. Incendiul a fost generat de un trăsnet care a aprins adăpostul de animale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea