Rămâi conectat

Sport

Acuzat că „subminează activitatea AJF Alba”, Augustin Damian replică: „Corpodean e deranjat că am avut curajul să candidăm împotriva sa”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Augustin Damian, unul dintre cei trei candidaţi, în 8 iunie, la preşedinţia AJF Alba, alături de Sorin Corpodean şi Iulian Nichimiş a fost acuzat de către actualul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, într-un interviu acordat vineri, 31 mai cotidianului nostru. Materialul respectiv a apărut în ediţia on-line în cursul aceleiaşi zile şi în ediţia tipărită de ieri a cotidianului nostru. Întrebat despre contracandidaţi, Corpodean a răspuns: „N-aş vrea să-l comentez pentru că nu ar fi fair-play, dar totuşi trebuie să menţionez un lucru despre Damian. În calitate de vicepreşedinte şi observator trimis la jocuri nu cred că-i normal ca să subminezi activitatea instituţiei şi mă opresc aici până la Adunarea Generală”.

În acelaşi context, actualul viceprezedinte al AJF Alba a ţinut să-şi exprime punctul de vedere referitor la „săgeţile trimise” de fostul arbitru FIFA. „Nu înţeleg de ce mi se spune că am subminat activitatea. Probabil pentru că m-am deplasat peste doi ani şi jumătate, pe cheltuiala mea, la şedinţe, asta până în 2013, în momentul dispariţiei banilor din sediul AJF. În acel moment, Ioan Moldovan a cerut în Biroul Executiv decontarea deplasărilor”, a spus Augustin Damian.

*Acţiuni organizate la Blaj şi… fotbal feminin

Se uită că în ultimii au au fost organizate la Blaj, fără nicio plată din partea AJF finale de Cupa României, partide de baraj pentru Liga a 3-a, jocurile selecţionatei Under 16 şi ale formaţiei judeţene pentru fotbal amator”, a mai explicat Augustin Damian, acesta continuându-şi „apărarea” şi la nivelul acţiunilor dedicate fotbalului feminin. „Am transportat fetele de la fotbal feminin, fără să mi se deconteze un litru de motorină, cu toate că FRF a alocat un buget de 2200 de euro în acest sens. Şi să nu uităm că au fost descoperite astfel Loredana Popa, cea mai bună jucătoare a Programului de Dezvoltare a Fotbalului feminin din judeţ, ajunsă la Olimpia Cluj şi la echipa naţională, în vreme ce Lavina Coman a fost transferată la Prundu Bârgăului, a mai spus Damian, care nu-şi explică de ce a fost „arătat cu degetul” de Sorin Corpodean. „Pare o reacţie de om încolţit, probabil îl derajnjează faptul că am avut curajul, eu şi Iulian Nichimiş să candidăm împotriva sa”, a concluzionat blăjeanul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea