Rămâi conectat

Actualitate

Acțiunea ”Scutul pădurii” continuă: Alţi 60 de brazi de Crăciun confiscați de polițiști din Alba Iulia și Albac, în urma unor controale în teren

Ziarul Unirea

Publicat

în

brazi confiscatiAlţi 60 de brazi de Crăciun au fost confiscaţi, în urma unor controale efectuate de polițiștii din Alba în pieţe şi în teren.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 decembrie 2016, în urma unui control efectuat în cartierul Cetate din Alba Iulia, poliţiştii de ordine publică l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Poiana Vadului, în timp ce comercializa pomi de Crăciun, într-un loc neautorizat, conform normelor privind circulaţia materialului lemnos.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi.

Tot ieri, 19 decembrie, poliţiştii din Cîmpeni au continuat controalele, pentru combaterea ilegalităţilor silvice, împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Horea Apuseni.

Astfel, în urma verificărilor făcute în teren, în locul numit ”Rogoz”, de pe raza comunei Albac, au fost găsiţi abandonaţi 15 pomi de Crăciun care au fost preluaţi de reprezentanţii ocolului silvic, pentru valorificare.

Acţiunile poliţiştilor, pentru prevenirea şi combaterea tăierilor, transportului şi comercializării ilegale de brazi de Crăciun, sunt continuate.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea