// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acțiune comună Poliția Blaj și RAR: Șapte dintre cele 28 de autovehicule verificate aveau defecțiuni tehnice

Poliţiştii din Blaj, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 28 de autovehicule, la 7 dintre ele fiind constatate defecţiuni tehnice.  

La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 28 de autovehicule, la 7 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional.

Alţi 9 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 2.030 lei.

Totodată, pentru două dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Acțiune comună Poliția Blaj și RAR: Șapte dintre cele 28 de autovehicule verificate aveau defecțiuni tehnice

  1. dana 11.01.2018 la 14:53

    Bravo RAR!Ce bine ar fi daca ar fi si un RAR al gropilor care saracele imbatranesc cu anii :(